hjälp för familjer under kreditkrisen.

Är du känner av smärtan under kreditkrisen? Hjälp kan vara till hands i form av en ny finansiering påstående. Denna nya och snabbt växande finansiella fordringar ger kunderna möjlighet att granska ett finansieringsavtal tecknats sedan april 2007 för att bedöma om det finns frågor som kan göra det ogenomförbar. Alla avtal måste följa de regler som fastställs i 1974 års konsumentkreditlagen. Många avtal underlåter att göra detta. Detta betyder att du kanske kan utplåna ditt kreditkort och balanser lån. Det spelar ingen roll om du är i efterskott eller efter en skuld förvaltningsplan eller IVA. Du kan fortfarande göra anspråk.

De typer av avtal som är potentiellt ogenomförbar är; –

* Kreditkort avtal
* Butik kort avtal
* Bil finansiera avtal
* Hyrköp avtal
* Blancolån
* Konsolidering lån

Du måste hitta en ansedd finansiell skadehantering företag att agera för din räkning. Hur hittar man en från det ständigt ökande antalet? Och vad vill du leta efter?

Up front avgifter

Detta är en öm punkt för vissa människor som undrar varför “upfront avgifter” debiteras alls. De allra flesta finansiella fordringar chefer ta ut avgifter för att genomföra en fullständig och detaljerad granskning. Dessa sträcker sig från ca £ 195 till £ 495. I grund och botten detta är att titta på ditt avtal i detalj och utvärdera det för brott. Det finns en hel del arbete inblandade. Processen tar upp till ett år vid tillfället. Det rationella bakom detta är att företagen behöver någon form av likviditet som varje företag gör. Avgifterna återbetalas om ditt avtal befinns inte vara ogenomförbar. Vissa företag tar en liten administrationsavgift.

Revision – inte vilseleda

Ditt avtal skall erhållas från din långivare innan du har ett definitivt svar på om du har en ogenomförbar avtal eller inte, och detta kommer att kosta dig £ 10 brukar. Vissa företag erbjuder detta gratis och några förfrågan £ 1,00 vilket är den lägsta avgiften fastställs enligt Data Protection Act. Det är först efter en fullständig revision att du vet om du har en fordran eller inte. Vissa företag vilseleda kunder genom att säga att de erbjuder en gratis revision när de i verkligheten ställa samma inledande telefonintervjuer frågor som alla företag ber att fastställa om det är värt att överväga en fullständig revision eller inte. Till exempel var det avtal som tecknats före april 2007? Vilken är balansen? Olika företag hävdar för olika balans belopp. Vem är långivaren? Vissa har mer av ett rykte om att skriva ogenomförbar avtal än andra. Detta är inte en fullständig revision. Såvitt jag vet finns det inget företag där ute men som erbjuder ett advokater revision – gratis.

framgångsrika fordringar

De flesta företag har varit i branschen i över ett år nu. Vissa kommer att vara “inledare” för andra stora företag. De bör kunna berätta hur många framgångsrika fordringar de har åstadkommit och hur lång tid det tog att nå resultat.

Bakändan avgifter

Vissa företag ut avgifter vid slutförandet skede av ditt påstående. Var noga med att fråga om detta är fallet för dig. Någon avgift 30% medan vissa tar ut en fix mängd av £ 1000. De flesta företag inte ut några avgifter.

Andra avgiftsstrukturer

Jag har stött på några märkliga avgiftsstruktur varigenom vissa företag erbjuder för att hantera din ansökan att du betalar dem sex månader kreditkort återbetalningar. Andra erbjuder att ta över din skuld till dig och lämnar dig skuldfri i sex veckor. Jag skulle inte ta dem på allvar. Det finns massor av enkla sätt att rensa dina kort för en rimlig avgift, inga vilseledande löften om en fri revision och verkligen inga back avgifter slut.

Tidsskalor

Processen är lång förlita sig på samarbete med din långivare, som naturligtvis inte är sannolikt att vara förestående. Den rättsliga och dit-ing kommer att ta upp till ett år. Det finns inget sätt att undvika detta så fordrar av snabba slutsatser, just nu, är falska. Långivarna använder alla möjliga taktik för att fördröja ärendet till exempel vägrar att skicka kopia av avtalet till dina påståenden chef men bara behandlar dig och helt ignorerar de krav som din advokat.

Ha tålamod, kvarstår och det kommer att löna sig i slutändan.