hur att reparera dåliga krediter i 8 enkla steg

STEG 1: Läs din kredit rapport för att upptäcka vad saker och ting är noterade på den rapport som har lett till en dålig kreditvärdighet i första hand.

STEG 2: Om du noterar felaktigheter på din kredit rapport, måste du bestrida dem med de enskilda fordringsägare rapporterar dem. Du kan inte bestrida korrekt information även om det återspeglar dåligt på din kredit rapport, men du kan göra reparationer och förbättra din kredit.

STEG 3: Kontakta enskilda fordringsägare och fråga om de är villiga att arbeta med dig för att skapa en återbetalningsplan du har råd, men också försäkrar borgenären om din avsikt att återbetala skulden skyldig dem.

STEG 4: Kontakta ditt kreditkortsföretag och be om en sänkning av räntan på ditt kreditkort. Vissa kan inte vara villiga, men många kreditkortsföretag är villiga att göra det för kortinnehavare. Använd den minskning som tillämpas på ett kreditkort för att betala den skuld ni har på det ner snabbare.

STEG 5: Samla betala stubbar och uttalanden för månads-, kvartals och årliga räkningar (utilities, telefon, hypotekslån, hemförsäkring, återlösenskonto bidrag) och skapa en budget för att hålla från att spendera mer än vad du faktiskt ta i. Du hittar också sätt att spendera mindre och använda dessa besparingar för att betala de skulder som orsakar dig dålig kredit.

STEG 6: maxade ut kreditkort? Knappt kunna göra minsta betalningar på dem? Sluta använda dem! Gömma undan dem i en låda så att de inte kommer att fresta dig att använda dem och lägga ännu mer skulder till dem.

STEG 7: Kontakta en kredit rådgivning om dina skulder är så stora att man inte kan göra regelbundna betalningar på dem alla. En kredit rådgivning tjänsten kan hjälpa dig att skapa en handlingsplan för att ta hand om de skulder som är ansvarig för din dåliga krediter. De kan ofta tala med dina fordringsägare och få dig reducerade och utökade betalningar planer också.

STEG 8: Ansök om en bank sponsrad debet eller förbetalda kreditkort. När du använder detta för inköp och göra regelbundna betalningar, kommer du bygga långsamt dåliga krediter i god kredit.

hälsningar,

garret Belisle