hur dåliga krediter påverkar ditt liv

Ofta människor förstår inte hur mycket av en inverkan dålig kredit kan göra på ens liv tills de konfronteras med det själva. Det finns många sätt att dålig kredit kan påverka dig, så nästa gång du är frestad att sätta några alltför dyr lyx på kredit, tänk på dessa skäl först.

Att få nya krediter

Såvida du lösa dina gamla kredit problem, är det nästan omöjligt att få nya krediter. Om du har dålig kredit, dina chanser att få en ny bil eller ens ett hus är mycket låg. Även om du betalar av dina skulder det kan ta upp till sju år för dessa dåliga märken tas bort från din kredit rapport. Många gånger folk kommer att göra dåliga ekonomiska misstag när de är unga, men notera det upp till att vara omogna och glömma det. Sedan fem år på vägen som de försöker att köpa ett hus och ta reda på de har alla typer av obetalda skulder och en hemsk kredit värdering.

förlust av privatliv

Kan du föreställa dig att någon ringer dig varje dag ibland tre eller fyra gånger om dagen, så att du oförskämd meddelanden, och hotar dig? Kan ni föreställa er att samma person som ringer dina vänner och familj och även din arbetsplats, försöker hitta dig? Det är ofta vad som händer när kredit samlare försöker få tillbaka sina pengar. De kommer att få reda på allt de kan om dig och gräva och gräva tills du ger dem vad de vill, deras pengar. Det kan vara en mycket pinsam och frustrerande situation att förklara för din arbetsgivare som ständigt kallar på dig varje dag.

relationer

Folk gillar andra stabila människor. De gillar att veta att de kan lita på en person. De vill inte att lita på någon som alltid försöker undvika fordringsägare och låna pengar. Om du förväntar folk att lita på och lita på dig, måste du vara trovärdig. Pengar är källan till de flesta problem i relationer, så uppmärksamma dina pengar situation är viktigt. Om du är i skuld, är det bäst att vara ärlig med dina nära och kära, men inte låna pengar! Detta kan leda till problem i framtiden.