hur du kan låna pengar snabbt utan en kreditkontroll

När en person har ett ekonomiskt behov mellan lön kontroller, är det viktigt att veta hur du kan låna pengar snabbt. Om din kredit är mindre än stellar, är det viktigt att hitta ett sätt som inte kräver en kreditkontroll. Ibland kan anhöriga eller vänner låna en färdig summa, men det är inte alltid sant eller ens önskvärt. Andra lösningar kan innebära att ta ett kortfristigt andra jobb. Men, kan detta inte fungerar tillräckligt snabbt. En annan lösning är att få en pay-dagars lån. Även om det finns både positiva och negativa, kan det vara det enda möjliga lösningen.

Pay-dag lån är ett av de sätt du kan låna pengar snabbt. De flesta behöver inte pappersarbete, och vissa kan även göras helt på linjen. Det finns ingen kreditupplysning, men det finns en kontroll för att se till att du gör tillräckligt för att återbetala lånet. Många företag annonserar att pengarna kan vara i din bank inom en timme. Även om intresset är något högre än andra metoder för upplåning, den lätthet och snabbhet med vilken de kan erhållas göra dessa lån att föredra framför andra metoder.

Det finns många skäl man kan behöva för att få pengar snabbt. Detta betyder inte nödvändigtvis en person som har lyckats pengar dåligt. Det betyder bara en oväntad nödsituation har uppstått. En orsak kan vara att förhindra att förlora ett hem eftersom en betalning som är i efterskott måste göras omedelbart. Andra orsaker kan vara saker som en läkare eller tandläkare kris, en bil uppdelning, ett vrak som inaktiverar bilen, ett sjukt barn, och en skada på antingen individ eller en familjemedlem. Även sådana nödsituationer bör sparas för, är det inte alltid möjligt när personen har en mycket låg inkomst.

Det finns särskilda lagar om den ränta som kan tas ut. Dessa är inte precis exakt, men på grund av den kortsiktiga karaktären av transaktionen. För långfristiga lån, är Compounding redovisas. Men eftersom dessa är mycket kort sikt, till exempel två veckor till en månad, verkar den effektiva räntan (APR) inte lika hög. Ett lån, till exempel, skulle det verkar ha, säger en 390% APR, om Compounding redovisades, skulle vara mer som 3,685%. Det är inte viktigt om låntagaren endast lånar för en kortsiktig period. Men många som använder den här tjänsten kommer tillbaka om och om igen, vilket resulterar i att betala en hel del intresse.

Lågprisbutiker har hävdat att de företag som erbjuder denna tjänst är oetiskt. Det påstås att de lever på de svårigheter av låginkomsttagare, undereducated människor i samhället. Detta är sant i en omfattning. Men, be att lägre inkomster personen med ett akut behov som inte kan få hjälp någon annanstans, och de kommer snabbt att säga att de är glada att tjänsten var tillgängliga.

Andra har hävdat att intresset och avgifter debiteras ignorera ocker lagar, och är långt över gränsen. Detta kan vara sant i en del, men på grund av den kortsiktiga karaktären av dem, de avgifter som knappt täcker kostnaderna för att utfärda det. Även fallissemang är så hög att mycket intäkter kan förloras. Återigen, baserat på lånets löptid, kan en mycket låg ränta verkar ha en mycket hög april Men, medger lagen för detta där dessa lån är tillåtna. Vissa platser tillåter inte dem alls. Återigen, fråga personen som verkligen behövde hjälp i en nödsituation, och du kommer förmodligen höra kostnaden är värt det för dem.

En annan negativ som vissa har hävdat är aggressiv reklam och praxis samling. Reklam ofta inte visar tydligt räntor, eller visar dem bedrägligt mån APR berörs. När lånet är kontrakterad för, är ingen förklaring ges för att ytterligare beskriva innebörden av dessa siffror. Reklam gör lånen verkar vara en idealisk lösning, när de endast är lämpligt för en engångshändelse. Insamlingsmetoder kan vara extrem om betalningen är försenad. Samtal till arbetsplatsen är vanliga, liksom hot att åtala för en värdelös kontroll.

Som ett av de sätt du kan låna pengar snabbt, är betal-dagars lån ett alternativ. Om det finns ett billigare alternativ finns, skulle det vara klokt att använda den rutten. Men ofta är det enda alternativet för en person som i krissituationer, särskilt om de har dålig kredit eller en låg inkomst.