hur ett kreditkort skuldlättnader program fungerar

Det första steget mot att ta kontroll över din ekonomiska situation är att slutföra en realistisk bedömning av hur mycket pengar du gör och hur mycket pengar du spenderar. Prioritera dem och se till att du kan betala grunderna: boende, mat och förnödenheter, sjukvård, försäkring, resor och utbildning. Skriv ner alla dina utgifter för att spåra dina utgifter mönster och separera de nödvändiga utgifterna. Ta reda på vad räntan (APR) du betalar på varje kreditkort. Och vara beredd … du kanske bli förvånad. Du kanske vill överväga att använda en grupp skuldförvaltning för att konsolidera din skuld.

Vi uppmuntrar dig att göra några läxor innan ett beslut om vilket företag som ska användas. Börja med att kolla in några företag med Better Business Bureau nätet. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra deras historia. Ta reda på vilka tjänster de konkurrenter ger, vilken framgång de har, och vad det kommer att kosta dig. Kreditkort skuldlättnader program arbetar generellt med oprioriterade skulder som inte är knutna till en tillgång som ditt hem eller auto.

En skuldsanering programmet kan ge kredit hjälp card skuld genom professionella förhandlingar med dina fordringsägare. Resultatet kan bli en skuldavskrivning på 40 – 60% av vad du är skyldig. Programmet längd är vanligen 12 till 36 månader beroende på mängden månatliga betalningar som passar din budget. Det finns ett 48 månaders program tillgängligt men rekommenderas inte eftersom fordringsägarna inte vill vänta så länge på att få total utbetalning. De kan också hjälpa dig om du är i en dålig kredit skuldkonsolidering. Kreditkort skuldminskning program tar också avgifter, men de är förhandlingsbara med de flesta företag. En skuldsanering program visar inte upp på din kreditupplysning. Men det kommer att ha en negativ inverkan på din kredit värdering. Hur negativ av en inverkan beror på din nuvarande kredit värdering.

En skuldkonsolidering och hantering av program kan också vara ett tänkbart alternativ för konsolidering skuld hjälp. De är i allmänhet ideella organisationer men också ta ut avgifter. De kan konsolidera din skuld till en enda månatlig betalning. Sina månatliga betalningar är i allmänhet högre än i ett kreditkort skuldlättnader program. Skuldkonsolidering och förvaltning program gör rapporten till kreditupplysningsföretag som hantera din kredit situation för skulder som tas upp i programmet. Detta kommer att ha en negativ inverkan på din kredit värdering eftersom kredit baseras på din förmåga att betala dina egna skulder i tid. Konsolidering skuld hjälp planerar också erbjuda lån för att konsolidera din skuld. De arbetar även med dålig kredit skuldkonsolidering.

Du kan kräva vissa grundläggande utredning och grundläggande stegen om hur man kan eliminera kreditkort skuld. När du gör ditt beslut att försöka hålla fast vid det. Skuld konsolidering och hantering av program kan vara lika effektiv som en skuldsanering programmet. Du kommer att behöva väga jämförelser mellan de två populära planer. Det finns fördelar och nackdelar med både att överväga.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss om våra kreditkort skuld lättnad program. En av våra erfarna och professionella skuld specialister skulle vara glad för att förklara dina alternativ med någon skyldighet. Vår hemsida är: www.creditresultsusa.com. Vår personal kommer att finnas tillgänglig för att hjälpa dig omgående.