Hur får du en kopia av din gratis online kreditvärdighet

Allt som finns på din kredit rapport som skulle övertyga en långivare som du inte är signifikant för dem att låna ut så mycket pengar, eller ens att de inte kan räkna med dig på grund av att en fantastiskt högar riskerar faktiskt att låna ut några pengar alls , måste anpassas till din uppmärksamhet. Det är troligt att dessa faktorer som din kredit rapport visar finns säkert fel som du bör se om att få fast. Så bara hur kan ni kanske få en kopia av din kredit rapport?

Det finns massor av kreditupplysningsföretag som är villiga att erbjuda dig med denna information gratis. Det kan finnas ytterligare tjänster som de är offing dig för en trivial betalning, att de hoppas att du kanske anmäla dig till. Eller det kan vara så att genom att visa dig, att ämnet för betänkandet, de uppgifter som ingår i rapporten, kan du gå vidare och städa upp det och se till att allt på den är korrekt. Detta sätt de säljer till sina köpare uppgifter som ämnena rapporterna personligen har kontrollerats.

Så hur ska du gå om att få en kopia av din egen gratis kredit rapport? I grund och botten, frågar du bara en av de viktigaste kreditupplysningsföretag för en kopia och verifiera din adress. Vanligtvis kommer de att behöva verifiera att du är den du säger att du är. Om du skulle rent registrerar dig på en webbplats, vilket ger ett mail och ditt valda namn och adress, kan det finnas något sätt för dem att veta att du i sanning är den person som är information du efterfrågar att visa. Därför är det utsatt att de känsliga delarna av rapporten kan skickas till adressen på filen, eller åtminstone en aktivering chef för det konto som du bara har skapat. Det sistnämnda är kanske det bästa alternativet, på grund av att det sätt som de sedan har du gå tillbaka till deras hemsida och det finns då möjlighet för dem att korsförsäljning dig andra produkter. Men dessa tillägg inte är obligatoriskt. Dessa är bara de företag som försöker göra lite extra pengar ur dig.

Så, när du checkar yourt kreditupplysning vad gör du med det? Tja först, när du förstår vad du läser på det du kan kontrollera att alla poster är korrekta. blick för betalda av lån visar att vägen och att det inte finns några program som du inte känner igen. Men det är för mycket att ta itu med här!