hur man får bra kredit

Hur får bra kredit? Det är den frågan vi alla vill ha svar på. Det är så viktigt att ha bra kredit. Allt i ditt liv hänger på det. Från försäkring till sysselsättning till bostäder till låna pengar, utan god kredit du betala mer eller i vissa fall inte kan få vad du letar efter. Vi vet alla de fallgropar av dåliga krediter, så hur ska vi undvika det. Hur får man bra kredit är vad vi kommer att diskutera här.

Vad är bra kredit? Det är när dina skuldkvot, betalningshistorik och balanser lån träffa en långivare kvalifikationer. Hur får man bra kredit kan besvaras genom att göra dina betalningar i tid, hela tiden. Det är först och främst. Varje gång du gör en i tid betalning, det förbättrar din kredit värdering. Ju längre historia i tid betalningar, desto bättre poäng och desto lättare blir det att få andra lån. Du får bra kredit genom att vara ansvarig. Antalet en regel om god kredit är i tid betalningar.

Hur får man bra kredit kan besvaras på ett annat sätt. Lägre balanser. Om du håller ditt kreditkort vid sin högsta, även om du gör den minsta betalningen i tid varje månad, du skadar din kredit värdering. Du måste ha så lite balans på dessa kort som möjligt. Betala dem så fort du kan, och bara ta ut vad du kan betala fullt ut varje månad. Om du har en $ 1,000.00 gräns för ditt kreditkort, och du betalar av att $ 1,000.00 varje månad i tid, kommer din kredit att vara bättre än om du laddar samma $ 1 000,00 och bara göra den minsta betalningen, och hålla balansen i dess maximala . Så ett annat sätt att få bra kredit är att hålla ditt kreditkort saldon betalas ut varje månad, eller hålla dem så lite som möjligt. Aldrig max ut kreditkort.

Ett annat sätt att få bra kredit är att hålla dina skuldkvoten i schack. Du skuldkvot är den del av skulden i förhållande till din inkomst. Den procentandel av din skuld till din inkomst bör hållas så låg som möjligt. Din inkomst är en ändlig mängd. Du kan bara ha så många betalningar och då har du spenderat allt. Du måste hålla din månatliga betalningar låg. Tanken är att hålla fast vid vad du tjänar, inte spendera allt varje månad på bostäder, kreditkort och bilar. Detta är hur du får bra kredit.

Titta på vad du spenderar, och se till att spara något varje månad. Ett annat sätt att få bra kredit är att ha bankkonton. Du bör åtminstone ha en kontroll och sparkonto. Som din inkomst ökar, försök att ändra på det grundläggande checkkonto i en som kommer att betala ränta. En penningmarknaden konto är bra om du kan möta balans miniminivåer. Du kanske också vill öppna en cd förutom ett sparkonto. Räntorna är högre och det hindrar dig från att utnyttja dessa medel. Tänk, det är alltid lättare att få ett lån när du kan visa att du verkligen inte behöver pengarna. I din strävan efter god kredit, som har konton som betalar ränta hjälper. Om din låneansökan frågar om du har en kontroll eller sparkonto, kan du vara säker på att de kommer att undersöka dina svar.

Så, har vi diskuterat sätt att få bra kredit. Det är nu upp till dig att sätta en plan i verket för att förbättra kredit du har. Gör allt du kan för att betala av dessa kreditkort, detta kommer att hjälpa dig mer än något annat. Gör alla dina betalningar i tid, hela tiden. Slutligen, när man tittar på hur man får bra kredit, kom ihåg att sätta en budget och hålla sig till det hjälper oerhört.