hur man får en fri gas kort

Att använda sig av en gas-kort kan möjligen vara en av de bästa val du någonsin gjort i hela ditt liv. Jag är ganska säker på att du skulle värma upp till tanken på att behöva en insättning direkt till ditt konto när du har din motor tank fylls med hjälp av ett kreditkort. Ganska coolt, va? Detta är den typ av affär du är lämpligt att ha när du registrerar dig för en gas kreditkort. Du skulle stå chansen att få rabatt på din gas utgifter när du gör köp av gas via ditt kreditkort.

Genom att använda gas kreditkort, står du bättre chanser att få fler att spara i din depå. Den pågående och normalskattesatsen för varje fylla upp genom en gas kreditkortsföretag är 1% per köp av gas. Detta har gjorts enbart för att gynna kunderna och hjälpa dem att spara mer pengar i det långa loppet. Naturligtvis är det inte allt som finns till processen. En annan viktig fördel med denna metod är att rabatten görs direkt till din depå! Det skulle vara mycket intressant för dem som vill kreditkort som kommer med en massa nyttiga tillägg till förmån för sina kontanter status. En av dessa fördelar för sina pengar skulle vara saftiga besparingar på transportkostnader.

Det finns också ett annat sätt du kan dra nytta av användningen av kreditkort. Detta kallas poängsystemet Reward. Det fungerar så här: för varje gång du fyller upp din tank, du tjänar en enda punkt. Ju mer du använder kortet, desto fler poäng får du. Över tiden, desto fler poäng du tjänar, desto mer dina chanser att omvandla krediterna till dess motsvarande motsvarighet i kontanter. Detta är ett annat sätt gas kreditkort företag använder för att locka fler och fler kunder.

Det kan ta lite tid innan du börjar att tjäna belöningar utgör användningen av kortet gas, men inte sluta lätt. Det finns inget så spännande som fått kredit på ditt kort eller på en fri gas kort.

Om du vill tjäna belöningar poäng på fri gas-kort, måste du göra några inköp med kortet. Du förstår, ju mer du köper, desto mer dina kontanter rabatter på ditt konto. För närvarande går priserna för rabatter är från två till fem procent eller till och med tio procent om du just har börjat med företaget. Det finns några gas kort företag som även kan erbjuda dig rabatt på andra inköp förutom gas, och du kan använda dem på din fri gas kort för att tjäna mer belöningar.

Det är oftast på ankomsten av din faktura som du kan berätta för belopp din ackumulerade belöningen är. Många av företagen skulle automatiskt kreditera ditt konto, medan det finns andra som kan behöva dig att göra en förfrågan innan de gör det.