hur man hittar de bästa balansen överföring kreditkort

Att hitta den bästa balansen överföring kreditkort är inte så svårt som du kanske tror. I själva verket finns det ett antal balans överföring kreditkort att välja mellan, vilket gör den svåraste delen att avgöra vilken av bra erbjudanden du bör dra nytta av.

balans överföring kreditkort räntorna

Eftersom du är ute efter ett kort för att överföra dina nuvarande saldon till, du troligtvis inte har för avsikt att betala återstoden av i sin helhet i slutet av faktureringsperiod. Därför vill du ett kort med en låg ränta. Helst bör du hitta ett kort som erbjuder en 0,00% inledande kurs. Ju längre denna inledande period varar, desto bättre. Var medveten om att räntan kan gå sky höga på vissa kort efter den inledande perioden är klar. Så, ägna särskild uppmärksamhet åt vad räntan kommer att vara efter den inledande perioden är över. De bästa balans överföring kreditkort kommer att hålla inledande kurs på din överförs balanserad tills du betalar den i sin helhet.

Om du väljer att få en balans överföring kreditkort som har en låg APR för en begränsad tid, se till att betala av balansen innan den inledande perioden är över. På så sätt slipper du att betala dröjsmålsräntor på högre april Också, håll utkik efter en balans överföring kreditkort med en 0,00% april Med så många stora inledande erbjudanden där ute, är du tvungen att hitta en med en 0,00% APR som uppfyller dina behov.

Saldo överföring kreditkort avgifter

Majoriteten av kreditkort bedöma en avgift för att ditt kort när du överför balanser. Med balans överföring kreditkort, bör denna avgift hävas. Om balans överföring kreditkort du funderar inte avstå från de avgifter, bör du gå vidare till ett annat kort. Det finns alltför många kort där ute som är villiga att låta dig överföra saldon för gratis – dra nytta av dem.

Ytterligare fördelar med balans överföring kreditkort

Det finns absolut inget fel med att få ett kreditkort enbart för att överföra saldon. Om du gör det, bör du bara överföra dina saldon, ställ in kortet åt sidan, och använd ett annat kort för dina inköp. Men om du vill överföra saldon och ändå använda samma kort för dina rutininköp, uppmärksamma de andra fördelar som är förknippade med kortet. Till exempel, vissa kort erbjuder köp skydd, utökade garantier, bedrägeri tjänster skydd, auto hyra försäkring, reseförsäkring, och mer. Förutom att titta på den effektiva räntan och balans överföring avgifter, överväga ytterligare fördelar som är förknippade med kortet. Inte bara ansöka om det första kortet med en 0,00% APR och fria överföringar balans.

inte luras av balans överföring kreditkort

Dessutom, att välja kortet med alla de rätta fördelar, låt dig inte luras av balans överföring kreditkort. Flera har stora inledande erbjudanden på balans överföringar, men räntorna på inköp är höga. Var noga med att ta reda på vad räntan kommer att ligga på köp om du väljer att använda ditt saldo överföring kreditkort för regelbundna inköp. Du kan bli besviken. Dessutom, tänk på att kreditkortsföretaget kan välja att tillämpa dina betalningar mot någon del av ditt saldo som den vill. Därför, medan du kanske har en 0,00% APR på balans överföringar, kanske du har en 19,99% APR på inköp. Varje krona du skickar mot ditt kreditkort balans kan användas för att betala av balans överföringar innan balansen för inköp är även berört. Så, i princip, är du betala av 0,00% balans medan 19,99% balans går orörd – och ackumulerar finansiella avgifter.