hur man hittar ett bra företag kreditkort

Business kreditkort kan vara en verklig tillgång för alla företag. De möjliggör ett företag att bedriva ett antal av sina finansiella funktioner med större lätthet och kan säkert få några besparingar tillsammans med det – om du får rätt kreditkort. Här är några tips på hur du väljer kort som skulle vara bäst för din verksamhet.

Det första du vill tänka på när du väljer ditt företag kreditkort är vad du främst använda den för – vilken typ av inköp mestadels kommer att debiteras på kreditkortet? Mångfalden av olika typer av kort gör att du och ditt företag att få betydande rabatter om du får den rätta. Om ditt företag är ute efter ett kort som dina företagets företrädare eller chefer kan använda, då du kanske vill få en luft miles kreditkort – om flygresandet krävs av de flesta av dina agenter. Eller, möjligen en gas kreditkort om fordonen är kraftigt används på regelbunden basis.

När du väljer en typ av kort, vill du börja titta på de olika funktionerna. En av de viktigaste är intresset. Vissa företag kreditkort nu inte har någon ränta. Vanligtvis kommer kortet oftast inte har ett introduktionserbjudande period, och det finns en årlig avgift på kortet som kan vara så hög som ca $ 180. Denna avgift brukar debiteras inte för det första året. Annars, om det är ränta, kommer du vill få den lägsta möjliga eftersom det är vad du kommer att betala om du lämnar eventuella saldot på kortet.

Titta på de olika belöningar att kortet kommer med. Dessa varierar ganska lite från ett företag kreditkort till en annan. Från luft miles, till kontorsmaterial du kan få rabatt på nästan vad som helst. Vissa kort ger dig även ett stort antal punkter eller miles med ditt första köp. Kontrollera att se, men hur länge dessa miles eller poäng sista innan de löper ut. Ser också att se över hur många butiker som du normalt handla på eller vilka företag som du normalt gör affärer med (flygbolag, bensinstationer, restauranger, hotell, kontor leverans butiker, etc.) gör att du kan använda poängen på kortet.

Om du ska ha utestående skuld kreditkort från andra konton kreditkort, då du kommer att vilja dra fördel av balans överföring funktionen. Inte alla företag kreditkort sätta den här funktionen på varje kort som de erbjuder. Denna funktion oftast kommer att tillåta dig att ha 0% APR ränta på balans överföringar som du gör under hela den inledande erbjudandet. Se upp för kort som har en balans överföring avgift kopplad till sig – det kan vara så hög som fyra procent. Dessutom, vill du få så länge som ett introduktionserbjudande period som möjligt – de går från 3 månader till så länge som 15 månader.

Du kanske också vill leta efter ett företag kreditkort som du ger dig fler sätt att få poäng, eller miles luft. Många av de företag kreditkort är begränsad i detta avseende, men ett antal av dem kommer att ge dig poäng för dagliga inköp som mat, medicin, gas, och så mycket på alla andra inköp också. Uppenbarligen denna typ av kort kan ge dig den största mängden av besparingar, men du kommer säkert att vilja jämföra noggrant.

Business kreditkort kan också ges till dina avdelningschefer om de är ansvariga för inköp, alltför. Alla dina månatliga rapporter för alla kort kan läggas på ett enda uttalande så att du kan minska redovisning timmar genom att göra det lättare att spåra det hela. De flesta av dessa företag kreditkort erbjuder även dagliga online-rapportering så att du kan hålla ögonen på alla inköp. Dessutom har du också möjligheten att sätta gränser för enskilda kort som du ger ut.