hur man kan lösa kreditkort skuld

Ända höra dina vänner eller familjemedlemmar talar om hur de kunde betala av sina skulder för mindre än de är skyldiga? Undrar hur man gör det med vad du är skyldig? När du hör dessa historier, kanske du undrar om det verkligen är möjligt. Jo det händer, och det är möjligt, och vi kommer att förklara hur man kan lösa kreditkort skuld.

I huvudsak är en uppgörelse när borgenären kan du betala tillbaka lånet för mindre än du är skyldig. Således, om en gäldenär skyldig $ 6000 och de erbjöd gäldenären en femtio procent uppgörelse skulle gäldenären betalar endast $ 3000 i syfte att utplåna hela skulden ren. När du betalar detta belopp, är resten av vad du var skyldig förlåten och du behöver inte betala mer pengar. Din kredit rapport kommer då att säga att skulden avgjordes. Det är kreditkort skuld i ett nötskal, men låter gå närmare in på hur man kan lösa vad du är skyldig.

avveckling kräver engagemang

De flesta borgenärer är inte villiga att utvidga detta erbjudande till folk om du inte är bakom på din månatliga betalningar. Om du troget gör de minsta betalningarna varje månad, har kreditkortsföretag tar emot pengar och har inget verkligt incitament att förlåta dina skulder.

De kommer oftast inte erbjuda dig en lösning i detta scenario. Vanligtvis kommer de erbjuder endast bosättningar för människor som står bakom på sina betalningar och är en risk att gå bort helt genom konkurs eller andra alternativ.

Om de misstänker att du aldrig kommer att betala din faktura, kommer de att vara mer villiga att acceptera mindre pengar.

I vissa fall kanske du kan förhandla fram en uppgörelse direkt med din ursprungliga kreditgivaren. Till exempel, om du är skyldig pengar på ett Capital One kreditkort och du är bakom på dina räkningar, kan du kontakta dem för att se om de kommer att nöja sig med mindre än du är skyldig.

arbetar med inkassobyråer

I de flesta fall, dock, kommer du att få en lösning från en inkassobyrå.

Det är dock viktigt att vara en försiktig när du gör dessa arrangemang med en inkassobyrå.

De flesta räkningen samlare arbetar på provision.

Därför vill de att samla in så mycket pengar som möjligt. För att göra detta, kan de berätta att de bara kan acceptera något som en 80% lösning.

Däremot får de inte talar sanning. De kan försöka få mer pengar av dig så att de kan tjäna en högre provision.

Dock är kollektorn också skyldig att arbeta enligt de riktlinjer som banken har gett dem. Till exempel kan de inte tillåtas att ge en lösning som är mindre än femtio procent.

Tyvärr är det mycket svårt att upptäcka när en samlare är helt enkelt att försöka få mer pengar från dig, och det är nästan omöjligt att upptäcka vad den lägsta bosättningen en inkassobyrå kan erbjuda dig. Det handlar om effektiv förhandlingsposition.

Vanligtvis kommer du att få ett bättre erbjudande om förlikning om du arbetar med en samlare i slutet av månaden. Vid de flesta byråer är deras samling uppsatta mål på en månad från månad. Vid slutet av varje månad, de flesta samlare försöker ivrigt att nå sina mål.

Således kan de vara villiga att erbjuda dig en lägre uppgörelse bara för att de är desperata att nå sitt mål snabbt. I början av månaden, kommer de att vara mer aggressiva i sin samling strategier, som har mer tid att fullfölja dina skulder, medan i slutet av månaden, kommer de att vara mer desperata. Deras brådska att uppfylla sin kvot fungerar till din fördel.

få professionell hjälp

Navigera den komplexa världen av bosättningar kan vara svårt för många människor.

För att undvika detta problem, många människor vänder sig till specialister skuldsanering för hjälp. Dessa är proffs som vet hur man kan lösa kreditkort skuld till de bästa priserna. Dessa människor kan hjälpa dig att förhandla den mest gynnsamma uppgörelse som du kan tänkas få. De förstår hur man talar till samlare, och de låter inte samlare trakassera dem. De kommer att förhandla för din räkning, och all sin erfarenhet och kompetens tas tillvara till din fördel.

Om du väljer att arbeta med en skuldsanering företag, behöver du inte nödvändigtvis måste vara bakom på dina räkningar. Du kan vara i tid med din månatliga betalningar.

Däremot kan du bli trött på att jonglera alltför många räkningar, eller du kanske känner att du aldrig kommer att få ut av skulden. Uppgörelsen Företaget kommer att visa dig hur lång tid det tar att få ut av skulden, och så kommer det att hjälpa dig att anta rätt plan.

vad som väntar

Istället för att betala dina kreditkort, kommer du bli ombedd att skicka pengar till uppgörelse företaget. Företaget lägger pengarna i ett sparkonto. De skickar inte något av det till borgenären. När sparkonto har tillräckligt med pengar i det, kontakta de borgenären att diskutera dina uppgörelse alternativ.

Under tiden, har borgenären inte fått en betalning för den tid du har varit att skicka dem betalningar och är oftast mer villiga att erbjuda en förlikning för att avsluta din skuld kreditkort.

Om du har en massa räkningar med inkassobyråer, kanske du vill lösa dem alla med hjälp av en konsolidering lån. Detta lån kommer att täcka hela uppgörelsen erbjuder att du har från dina fordringsägare. Då kommer du att kunna göra en låg månatlig betalning, och du behöver inte oroa dig för att hantera flera räkningar.

När du försöker lista ut hur man kan lösa kreditkort skuld, det finns många alternativ, oavsett om du väljer att förhandla själv, är att anställa en uppgörelse företag eller arbetar med en konsolidering lån tjänsten upp till dig. Helt enkelt hålla fokus på ditt slutgiltiga mål, att eliminera dina skulder kreditkort och få den lättnad som du behöver för att komma tillbaka på fötterna.

Om du menar allvar med att lära sig att lösa din skuld kreditkort och få den lättnad som du behöver .. Om du är trött på dina synes oändliga ekonomiska förpliktelser … Då har du hittat rätt person. Jag ska göra eliminera din skuld kreditkort enkel och njutbar för dig … OCH inte tråkigt!

Först, klicka på länken nedan för att få den kraftfulla hjälp du behöver för att ta itu med ekonomiska problem nu. Detta får du omedelbar proaktiv hjälp du behöver nu.

Det andra, titta runt min hemsida som det finns ett antal andra resurser för att hjälpa, inklusive branschledande erbjudanden, tips pengar och råd samt gör-det-själv handlingsplaner om du föredrar bara veta hur.

Tredje, med mina råd kan du stoppa räkningen samlare trakassera dig ekonomiskt, eliminera din osäkerhet, och få dig tillbaka till förtroende att veta att du har betalat din skuld kreditkort .. Du har hört det förut … Jag får det. Men vi har hjälpt till att rädda MILJONER redan, och känner till alla “trick” i boken för att hjälpa dig få ut det mesta som du kan.

För det fjärde finns det ingen fjärde. Helt enkelt njuta av de resurser som vi sammanställt för din skull, agera och använda de besparingar på vad du vill! Om du inte hittar en lösning på ditt just nu ekonomisk nödsituation … Jag skulle bli otroligt förvånad!