hur man kan öka mina poäng

I dagens snabbt tempo värld med ständigt ökande teknik, och det ständiga flödet av nya lyx, råvaror och hushållsapparater, är det svårt att hitta pengar att spendera på alla de många saker vi vill ha och behöver. Många vänder sig till att köpa på kredit, njuter produkter idag och betala för dem någon gång i framtiden. Att ha bra poäng är viktigt att ha tillräckligt med pengar för att köpa alla de nya prydnadssaker, prylar, och allt vi önskar.

Tyvärr har många människor gör flera ekonomiska misstag som har negativa konsekvenser på sin kredit historia. När man försöker att säkra ett lån eller kredit, oavsett om man köper ett hus eller bil, eller att skaffa ett kreditkort, kommer du att utvärderas enligt din kredit historia. Om du har en låg kredit värdering, kommer du troligen inte att få kredit du behöver. Att lära sig att förbättra din kredit poäng och hålla dem på en optimal nivå är avgörande för att ha den kredit du vill.

Viktigast att hålla dina poäng på höga nivåer är att betala dina räkningar i tid. När du säkra ett lån eller kredit, alltid betala räkningarna innan de löper ut, kommer detta att visa långivare och analytiker som du tar din kredit på allvar och är ekonomiskt ansvarig. Undvika att betala minimibelopp på kreditkort räkningar, att göra det är inte synonymt med noggrann planering. Betalar minimibelopp på kreditkort räkningar innebär extra intresse och leder till ekonomisk katastrof. Planera i förväg noga, använd ditt kreditkort när du måste, men gör det klokt, försäkra att du kommer att ha tillräckligt med pengar för att betala räkningen i sin helhet.

Undvik att ansöka om för mycket kredit på en gång, både med lån och kreditkortsföretag. Ansöker om mer poäng än du är värd är ett säkert sätt att få avvisas, eftersom ansöker om flera olika kreditkort samtidigt. Om din kredit ansökan avslås, kommer inte bara få negativa effekter på din kredit värdering, men det kommer att öka chanserna för andra fordringsägare att avvisa dig också.

Använda ett kreditkort är ett bra sätt att bygga upp en solid kredit historia, men det kräver också stor uppmärksamhet. Även om du inte kan ha en mycket hög gräns, med även en liten mängd av kredit och betala bort det i tid, visa långivare att du är engagerad i dina ekonomiska skyldigheter. Detta är väsentligt för att garantera större lån du kan behöva i framtiden när du planerar att köpa ditt hem eller bil, eller letar efter stora lån för att öppna ett företag. Å andra sidan, vara noga med att inte gå över gränsen, eftersom det visar tecken på att vara oförsiktig. Håll noggrann koll på hur mycket du har spenderat på ditt kreditkort, och hålla sig borta från din gräns.