hur stora kreditbyråer arbeta för dig för framtiden

I nuvarande eran, det finns tre stora finansiella byråer som Equifax, Experian och TransUnion. De stora kreditbyråer hålla information om din kredit historia. Om du inte har någon kredit bör säga är att rapporten inte fortsätta leva eftersom ingen kredit har fastställts. Även om man antar att de har kredit etablerad, kommer det att berätta vad som finns på din rapport. Om du måste någonsin se något på din rapport som ser till exempel bedrägeri, Kontakta bedrägeri avdelningar i någon av de tre stora ekonomiska byråer att placera en varning om bedrägerier på din kredit box fil.

Om du vandrar fram och tillbaka för den skull veta din ekonomiska rapporten, kan du ansöka om gratis kreditupplysningar gång under ett år från de tre stora finansiella byråer. Din ekonomiska värdering är ett nummer som du fått från de tre stora kreditupplysningsföretag bureau som speglar din kredit profil. I början, skulle det ge intrycket som om din skattemässiga villkor skulle vara samma på alla tre stora enheter kreditupplysningsföretag, men i själva verket alla tre poängen kan vara annorlunda. Besitter rätt typ av kredit, uppvisar tillförlitliga anslag och inte ha så mycket kredit poäng uppsyn kredit.

Låt oss säga, ta reda på att viss information i din ekonomiska situation som är fel, du kan till oenighet den informationen för att få dem rättade. Att lämna in en tvist, måste du bifoga en kopia av din kredit rapport och markera den felaktiga ämnet. Du troligtvis kommer att behöva bära ut att informationen är falsk. Du bör maila tvisten brev som specialiserat post och alltid spara kopior själv. Bara besläktad med de flesta uppgifter, måste du ha en backup om du skulle kräva visa vad du hade skickat. Ditt brev bör innehålla ditt fullständiga namn och adress, tydligt identifiera varje data du tvist, lämna uppgifter till varför du bestrider uppgifterna och begära radering eller rättelse.