ingen kredit historia hur man kan få din kredit värdering

Enligt konventionell definition avser en kredit värdering till ett numeriskt uttryck, som representerar den personens kreditvärdighet. En kredit värdering bygger i allmänhet på en kreditupplysning som har erhållits från de stora kreditbyråer. Enligt US Faire Credit Reporting Act, kan en person få en gratis kopia av sin kredit rapport från de stora kreditbyråer, nämligen “TransUnion, Equifax och Experian. Det kreditupplysning tillhandahålls utan kostnad, och kan begäras var 12 månader. Här är hur man kan få din kredit värdering.

samla in all kräva uppgifter

Innan få en gratis kreditupplysning, först få alla dina kontonummer och uttalanden lån, eftersom krediten rapportering ämbetsverk kan be dig ge kontonummer och belopp betalning, för att bekräfta din identitet. En kredit värdering är ofta genereras genom att spåra data från en persons kredit rapport, i program som analyserar det, och släpper ett nummer efteråt. De tre stora kreditbyråer inte nödvändigt att använda samma system, och använda olika namn för det, därför att det inte bör komma som en överraskning om poängen churn ut är lite annorlunda.

gå till annualcreditreport.com

Gå sedan till annualcreditreport.com, vilket är den enda auktoriserade webbplatsen för FTC. Härifrån kan du länka till de tre stora kreditbyråer. Credit experter rynka pannan dock på att gå till webbplatser som gratis kreditupplysning, för trots sitt namn, de faktiskt debitera månadsavgifter för sin kredit övervakning tjänst. När du är på webbplatsen, välj ditt tillstånd från rullgardinsmenyn, och börja fylla din information.

begära kreditupplysningar från de 3 stora kreditbyråer

Nästa steg skulle vara att begära för kredit rapport från de tre stora kreditbyråer, eftersom du inte kommer att debiteras med några avgifter. Men eftersom du bara får ett bolag per år, beställa dem på en förskjuten under hela året i stället.

skriva din kredit rapport

När du begär din kredit rapport, skriva ut den när den visas, eftersom den stora kreditbyråer kommer inte att skicka dem till dig via e-post. Leta efter länkar på första sidan av webbplatsen, vilket gör att du kan skriva ut rapporten. Samtidigt få en kreditupplysning kommer vanligtvis utan extra kostnad, är dessa företag får annonsera andra betalda tjänster, såsom en kredit övervakning tjänst, vilket gäller för en liten månadsavgift.

En persons kredit värdering varierar från 500 och 850, och denna skala numeriskt definierar en persons kreditvärdighet. Den kredit värdering värderas och analyseras av banker, kreditföretag och andra finansiella institutioner, liksom med arbetsgivare, företag inteckning, och även av din hyresvärd. När du får din kredit värdering, se till att du regelbundet spåra din kredit genom att skriva in dig för en gratis online kredit rapport.

Ett gratis online kredit rapport kan du snabbt ta reda på om det finns ett fel eller inkonsekvens i din kredit historia, så att du omedelbart kan få dessa fel raderas eller rättas, och du kommer att ha en mycket lättare tid att hantera potentiella långivare.