insidan tips-hur man fixar kredit

En uppbyggelse på hur man fixar kredit behövs i detta land. Ha en respektabel FICO poäng är mycket viktigt eftersom detta kommer ofta påverka huruvida du uppfyller kriterierna för kredit-eller betalkort du sökt.

En låg Fico värdering är vanligtvis ekvivalent med höga räntor och en lägre lånebeloppet. Men för dem som inte är kredit kunniga, de accepterar att det är komplicerat att få tag i och behålla en expert framträdande. De kunde inte vara mer fel.

Det finns massor av saker du kan lära dig om hur man rättar till kredit svårt att uppgradera din skattemässiga villkor. Nedan är några av de förmånliga exempel på saker du kan göra för att höja din poäng.

Upphör insatser för ökad kredit

När du rekvirera ett kredit-eller betalkort, banker slutföra en check på din ekonomiska rekord. De skanna din rapport för konkurser, förfallna utgifter och orimlig utlåning. Det är hur de kontrollerar om du är värt att ta en risk. När granskas, willexemplify den på din kredit historia. Alltför många kontroller kommer att ha en inverkan på din poäng, så gäller inte för alltför många tillämpningar. I denna uppsättning av omständigheter är mindre utan tvekan mer.

Beräkna hur du bestrida fel.

Du lär dig hela tiden att du ska bestrida en del detaljer är på din rapport och hur man gör det, men det är också viktigt att prioritera. , För typexempel, är ett konto som du aldrig sökt. Detta måste upphäva mer än en adress du inte på något sätt hyras eller levde på. Konsument inkassobyråer också översvämmas, och de kan påskalammet ditt argument om du har för många element i en bit papper. Du kan fixa dem en senare tidpunkt.

Spotlight dina rådande konton

Tvärtemot populär känsla, har daterad skuld inte samma betydelse som ny. Om skulden blir pensionär, är den skada de gör för att minimera dina poäng kreditupplysning uppenbar. Detta innebär att du bör fokusera på att få ner och betala dina rådande skulder först innan du flyttar ditt intresse till den gamla. Föregånde beloppet förfallit endast kommer att stanna på din rapport för 7 år, så du kan fördriva tiden i väntan på att det faller bort i stället för att spilla tid och pengar på en utmaning att reparera den.

Betala dina räkningar tidigt och i tid

På tiden betalningar till dina konton är viktiga. Om du inte kan styrka att du är pålitlig och betala dina skulder i tid, hur skulle du litar bankerna med mer pengar? Börja med konton som har den översta balans först, och föra dem ned till under 30% av din kreditgräns. Detta kommer också att förbättra din kredit värdering.

Få kopior av din rapport kan vara tidskrävande, men det kommer att positivt bära frukt i framtiden när du behöver ha tillgång till pengar. Fortsätt att göra förfrågningar hur man rättar till din kredit online och vara säker på att hålla reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar. Om du följer denna progression troget, din rapport börjar visa resultat på nolltid.