Jag måste fixa min kredit för att köpa ett hem, vad gör du när du inte kan köpa en bostad på grund av kredit frågor

Tvärtemot vad många tror är nu en bra tid att köpa ett hem i Amerika. Räntorna är fortfarande låga och priserna faller snabbt. Det enda som håller många människor tillbaka är stramare inteckning utlåning riktlinjer.

Så om du har nekats en inteckning och sagt till dig själv jag måste fixa min kredit för att köpa ett hem fortsätta läsa eftersom det finns några användbara tips nedan som kan hjälpa dig att fixa din kredit och köpa hem du vill ha.

Varför blev du minskat?

Först måste du upprätta varför du var tackade för ditt lån. Var det brist på krediter eller bara dålig eller låg poäng kredit? Din inteckning mäklare bör kunna berätta varför långivaren sjönk dig.

nekas för dåliga krediter

Om du nekades ditt lån gör att dåliga krediter och negativ på din kredit rapport som du kommer att behöva för att utföra en viss kredit repair.This är en rättfram process och innebär att gå till webbplatser kreditbyråer och bestrider den negativa information som om din kredit rapportera.

Din inteckning mäklare bör kunna förse dig med en kopia av din kredit rapport som du kan använda för denna process. Han eller hon bör bör också kunna hjälpa dig med kredit reparation om du har problem med det. En bra inteckning mäklare bör vara mer än glada att hjälpa dig med detta så länge du bo med dem för finansiering.

nekas för ingen kredit

Om du nekades för att ha någon kredit finns det några saker du kan göra snabbt att få några konton rapportering på din kredit rapport.

Den första är att ansöka om en säker kreditkort. Med dessa typer av kort du ger kredit kontantkort företaget att täcka konto i ens du standard. Generellt är denna mängd mellan $ 250 och $ 500. eftersom den är säkrad av pengar godkännande är nästan garanterat så länge du är anställd. Bara använda den klokt och inte max ut eller vara sent med några betalningar.

Du kan också prova och öppna ett litet konto på en hyra till eget centrum. Dessa typer av företag vilja princip låter du köper en produkt på kredit och det är ett bra sätt att lägga till en handels rad i din kredit rapport. Bara inte låna så mycket att det ökar din skuld till tal till mycket. Om du är osäker dubbelkolla med din inteckning mäklare om hur mycket du kan säkert betala varje månad.

Den enda nackdelen nekas ett lån på grund av kredit är att det kan ta ett par månader för att se effekten av att lägga till handel linjer eller städa upp din kredit rapport och det hus du vill köpa inte kan vara till salu på den tiden, men det gör ställa dig upp för en bättre framtid och kommer att göra att köpa ett hem enklare i det långa loppet.