kan inte råd med det köper inte it_ undviker kreditkort skuld

Bära en kreditgarantier kort du i ett visst mått av debt.The frågan är inte att bli överväldigad med för mycket kreditkort skuld. Nyckeln till att undvika skuldfällan är ordentlig planering och smart utgifterna. Det är möjligt att använda ett kreditkort regelbundet och ansvarsfullt utan att få drunknade i skuld. Medan det bästa alternativet är att undvika det helt och hållet, kommer följande tips hjälper dig att undvika skulder kreditkort.

Köp bara vad du har råd med
När du köper något på kredit, är du spendera pengar du inte ännu har. Detta innebär att din framtida intjäningsförmåga redan spenderas. Håll vad du laddar på ditt kreditkort inom dina ekonomiska förväntningar för en månad. Detta innebär att du behandlar ditt kreditkort som ett betalkort. Varje gång du gör ett köp, dra av det pengar ur din månatliga finansiella intäkter. När det inte finns mer pengar att dra av, har du nått din köpgräns för den månaden. Köpa bara saker som du har råd att betala för hjälper dig att undvika skulder kreditkort. Passa dina kostnader inom din inkomst och leva i ditt sätt.

spara. spara. spara.
Det kan inte nog betonas att det är därför jag upprepade det. Om du inte har några pengar hålls undan varje månad, är du inställd för ett liv i skuld. Ingen ber för nödsituationer men de kommer att komma. Medicinska behandlingar och olyckor är en del av livet och alla kommer att ha sin andel. Många människor hamnar i kreditkort skuld eftersom de var tvungna att sätta oförutsedda avgifter på ett kreditkort. När en nödsituation uppstår med en katastroffond hjälper dig att undvika kreditkort skuld. Börja med att sätta undan några hundra dollar varje månad och arbetet med att öka det med tiden.

Betala ditt saldo i full varje månad.
Missa inte kreditkortsbetalningar. Kontrollera ditt saldo betalas fullt ut varje månad. Bär inte en balans över till en annan månad. Så att du inte kommer att öka dina skulder. Också överför inte saldon från kort till kort. Om du absolut måste överföra saldon, låt det vara till ett kort med lägre ränta. Ställ varningar för att undvika missade eller försenade betalningar

Använd inte förskott
Förskott och kontroller bekvämlighet är mycket säker sätt att komma in i kreditkort skuld. Räntor och avgifter är högre på dessa transaktioner än på regelbundna inköp. Det är ett mycket dåligt sätt att använda ditt kreditkort.

Andra tips om hur man undviker kreditkort skuld kan hittas på länken nedan Skuld Information Center internet No.1 centrum för gratis information om skuldhantering och konsolidering.