kontant tillbaka kreditkort tjäna medan du spend_

copyright 2006 Edward Vegliante

Kontant tillbaka kreditkort är ett utmärkt sätt att tjäna pengar medan du spenderar! Istället för att göra inköp med vanliga kreditkort, kanske du vill överväga att ansöka om bonus kreditkort eftersom sådana kort belönar dig med pengar tillbaka på varje köp du gör! Vidare, förutom kontant tillbaka på alla dina inköp, pengar tillbaka kreditkort erbjuder dig möjligheten att ge ytterligare besparingar, på ett sätt du kanske inte kunnat föreställa möjligt.

pengar tillbaka

Den uppenbara fördelen härrör från att ha kontanter tillbaka kreditkort är de pengar som konsumenterna får tillbaka på varje köp. Ofta kommer kreditkortsföretagen leverera kreditkort användare med ca 5% kontant tillbaka på vissa inköp som de gjorde på droghandel, stormarknader och bensinstationer. Dessutom kommer många kreditkortsföretag ger 1% bonus på alla övriga inköp. Onödigt att säga, om du använder ditt kreditkort ofta, kan sådana förmåner lägga upp snabbt. Vidare, kan din ackumulerade besparingarna användas för nästan vad som helst, men du kan verkligen spara om du följer exemplet nedan.

besparingar

På grund av det faktum att du sparar 1 till 5 procent på många av dina inköp med kontanter tillbaka kreditkort, kan du finna dig att spara en hel del pengar. Låt oss ta en titt på exemplet nedan för att analysera möjligheterna. Om du spenderar $ 1000 på stormarknader, $ 200 på droghandel och $ 300 dollar på bensinstationer under tre månaders tid, kommer du att ha spenderat $ 1500. Nu överväga detta:

$ 1500 x 5% = $ 75,00

Således sparar dig $ 75.00 USD för varje $ 1500 du spenderar med din bonus kreditkort! Nu projicera sådana besparingar under ett års tid. Till exempel, om du spenderar cirka $ 1500 VARJE tre månader anläggningar som gör dig berättigad till 5% tillbaka på dina inköp du har spenderat $ 6000,00 för året. Nu anser de besparingar:

$ 6000 x 5% = $ 300,00

gör ditt sparande fungera för dig

Så, vad kan dina besparingar göra för dig? Gott! Med $ 300,00 du sparar, kan du förvara den bort för en regnig dag eller så kan du belöna dig själv för att vara så kredit kunniga och för att spara lite pengar! En viktig sak att tänka på är att om du bär en balans, är den ränta som tas ut kommer att skära in någon fördel du härleda forma dina pengar tillbaka. Därför, för att dra full nytta av en kontant tillbaka kreditkort, är det alltid bäst om du har möjlighet att betala av ditt saldo varje månad, eller åtminstone inte låta det gå upp för högt.