kontrollera din årliga kredit rapport

Kontrollera din årliga kredit rapport och få en gratis omedelbar kredit rapport när du använder den ordinarie webbplatsen Credit Report. Denna ansedda webbplats har rekommendationen från regeringen som det enda stället att få din information gratis och snabbt. Online kredit rapport kan du läsa online eller skriva ut posterna. Detta hjälper när man jämför alla tre kredit-rapportering organ och den information de har om din kredit historia.

Innan du överväga att köpa ett hus eller att få en försäkring, bör du kontrollera din kredit rapport minst sex månader i förväg för att se om du behöver rensa upp några delar av rapporten. Den årliga kredit rapport kan du kontrollera för fel, t.ex. fel namn uppgifter, civilstånd, betalningshistorik och se objekt tas bort från din historia som krävs enligt lag.

Eftersom du får den årliga kredit rapport gratis, har du ingen anledning att inte kontrollera din kredit historia årligen. Online kreditupplysning hjälper människor att skydda sig mot identitetsstöld och bedrägliga ansökningar kredit. Om du ser något som verkar misstänkt, kan du kontakta kredit organet rapportering inkonsekvens och fråga om den fråga som du har ett problem med så fort du upptäcker objektet.

Din kredit historia gör långivare att se om du är en bra kandidat för ett lån eller kreditkort. De bara din ansökan med beloppet av kredit du har och den tillgängliga krediten kan de har att erbjuda dig när ansökningsprocessen. Genom att hålla din kreditinformation, korrekt och aktuell hjälper till att säkra en bättre ekonomisk framtid. Den årliga kredit rapport har gjort det lättare för människor att följa deras betalningshistorik och kreditbeloppet sökt över åren.

Den fria instans kreditupplysning har hjälpt tusentals människor att hitta inkonsekvenser i sin kredit historia, som de i sin tur måste ha korrigerat för att säkra sin ekonomiska frihet och köpkraft. Med din fria kreditupplysning, kan du beställa online och få den i några minuter eller genom att begära den per post. Hursomhelst du väljer årliga Credit Report förser dig med nödvändig information från de tre översta kreditupplysningsföretag.

Många människor känner att eftersom de aldrig haft ett kreditkort eller ett lån, att de inte behöver visa sin kredit historia. Denna synpunkt av din kredit historia är det som gör folk att använda din identitet för att skaffa kredit i ditt namn. Du måste kontrollera för korrekt information även om du inte har någon kredit som du vet om, kanske någon annan gör. Få din årliga kredit rapport gratis och se hur andra ser på din kredit historys.