kortkredit utan säkerhet

Osäker kreditkort är svårt att få i den meningen att du inte vill bli lurade av människor som kan dra nytta av dig. Men detta kan vara det enda sättet att skaffa dig ett kreditkort om du har dålig kredit. Detta är ett utmärkt sätt att bygga upp din kredit igen. Nu är det största problemet de avgifter som kommer att skada dig på mer än ett sätt eftersom du kommer att sluta slösa pengar om du inte vet vad du gör. Här är några saker att tänka på när du får själv kortkredit utan säkerhet.

• Bli inte förbetalda kreditkort eftersom de inte bevilja kredit till dig. Detta innebär i princip att man inte kan bygga om din kreditvärdighet.
• Använd inte katalogkorten eftersom dessa kan faktiskt vara en rip-off. Detta eftersom de kommer att få dig att betala höga räntor på dyra objekt. Återigen detta inte kommer att hjälpa dig bygga upp din kredit alls.
• Säker kreditkort är något man bör undvika eftersom de kommer att rapportera dig till kreditkort byråer som säkrad. Denna gång inte kommer att hjälpa din kredit värdering bli bättre. Men säkra kort är faktiskt en legitim systemet och de har några trevliga priser och avgifter du kan arbeta med.
• Lär känna de avgifter innan du ansöker om en osäker kreditkort. Att vara medveten om dessa avgifter kommer att hjälpa dig att undvika folk som kan slita dig ut och du kan också välja rätt tjänst som har de bästa siffrorna för dig.