kredit reparation efter konkurs

Om du nyligen sparken för konkurs och undrar om din kredit någonsin kan återställas, ta hjärta: det kan. Nej, kanske du inte att kunna kvalificera sig för ett billån eller en inteckning för en tid, men du kan se kredit förbättras i stadig takt om du följer de tips jag kommer att beskriva för dig nedan.

Börja Simply – Ett av de bästa sätten att börja laga din konkurs kredit inlägg är att helt enkelt se till att alla dina räkningar betalas i tid. Dina räkningar, dina personliga lån betalningar, allt som kräver en månatlig betalning. Vara sent på även till synes enkla vatten räkningar kan arbeta mot dig speciellt om vattnet bolaget beslutar att anmäla dig till kreditbyråer.

Ansök om en butik kort – Om du behöver ny kredit, och sedan ansöka om en butik kreditkort. Under det kommande året göra månatliga inköp med kortet och betala kortet ut i tid varje månad. För befintliga kort som du inte förlorar på ansökan om konkurs helt enkelt använda dem regelbundet samt och betala dem varje månad.

Din nya bil – Om du har möjlighet att svänga nya bil betalningar, men rädsla för att du kommer att stängas ner för ett lån, oroa dig inte om det. Vissa biltillverkare, däribland Ford, erbjuder lån även för de mest riskfyllda låntagare. Det är en tuff väg ute för Ford och de kan välkomna din verksamhet.

Även inköp av ett nytt hem får inte betyda att du kommer att få vänta många år efter konkurs för att kvalificera sig för en. Om du är eller var en veteran, kan en VA lån är fortfarande inom räckhåll. För alla andra, skulle en FHA backas lån öppnar dörren till hemmet ägande för dig. Bara besöka en långivare pålitliga inteckning och få deras input på din ekonomiska situation, de kan känna av andra program som du kan vara berättigad att få ett hem.

Konkurser bo på böcker i sju år men kan stanna på din kredit rapport så länge som tio år. Kör kopior av din kredit rapporter varje år och se till att alla fel korrigeras och att all annan information är aktuell. Slutligen, skaffa din kredit värderingar som siffran i slutändan kommer att ange om du kan få extra poäng och vilken hastighet du kan förvänta dig att betala för ett visst lån.