kredit reparation identitet utfärda lösningar

kredit reparation och din identitet

Det finns kredit reparation tekniker för allt från att reparera fel på din kredit rapport för att hantera identitetsfrågor. I alla fall en intim kunskap om relevant lagstiftning är till hjälp för att lösa problemet snabbt. Om du har frågor om olaglig användning av din identitet kredit reparation erbjuder ett systematiskt sätt att utvärdera och bota problemet, snabbt och säkert.

utvärdera situationen

Om du granskar din kredit rapport och upptäcker ett konto som inte tillhör dig, kan du vara ett offer för identitetsstöld, eller du kanske inte. Identitetsstöld är ett allvarligt problem, och det är en kraftfull kredit reparation verktyg som kan användas för att lösa problemet snabbt, men innan den vidtar åtgärder du bör utvärdera frågan för att försäkra att du reagerar på ett lämpligt sätt. Inte alla oidentifierade konton är resultatet av identitetsstöld.

File Merger fel

När kreditbyråer sammanställa de konton som ska ingå på din kredit rapport sin programvara utnyttjar en matchande kriterier algoritm. Detta matchande kriterium är utformat för att möjliggöra för ett litet antal felpassningar. Det finns en anledning till detta. En helt stel matchande politiken skulle hålla potentiella långivare från att visa din kredit rapport om en datainmatning person skulle göra det minsta misstag och mänskliga fel uppstår. Tyvärr, på grund av denna matcha flexibilitet är det möjligt att någon annans konton kan visas på din rapport om de har tillräckligt likartade identifiera egenskaper. När detta händer är det kallas en fel fil sammanslagning, som lätt korrigeras med kredit reparation.

fastställa fel File Merger

Du behöver en metod för att avgöra om du är ett offer för en fil sammanslagning fel snarare än identitetsstöld. Detta kommer att försäkra att du inte genomför kredit reparation lösning identitetsstöld onödan. Här är hur du kan berätta. När du har identifierat alla de tvivelaktiga konton på din rapport bara ringa fordringsägarna och frågar om de verkligen få en redovisning av räkenskaperna. Om de inte har ett register över de konton i ditt namn är det inte identitetsstöld, men en fil fusion fel. Allt du behöver göra är att skriva till kreditbyråer, identifiera felaktiga redovisningen, lämna din identifikation, och be dem att spärra den andra personens konton. Din kredit reparation ansträngning borde göra susen inom 30 dagar.

identitetsstöld bota

Om, när du ringer borgenärerna att fråga om de har ett register över de tvivelaktiga konton, de säger ja, måste du sätta en mer potent teknik kredit reparation för att fungera. Fair Credit Reporting Act kräver kreditbyråer att blockera konton som du har identifierat som inte tillhör dig. Och de måste göra detta inom 4 dagar efter din begäran. När räkenskaperna är blockerade från rapportering kommer kreditbyråer inleda en undersökning. För att sätta detta kraftfulla verktyg kredit reparation ska fungera måste du lämna kreditbyråer med en polisanmälan listar de bedrägliga konton, din legitimation och ett undertecknat intyg om att inget av dessa konton är resultatet av en transaktion som ingåtts av dig. Enligt lag, om du ger din förfrågan till en av de tre stora byråer som de är skyldiga att varna de andra två kontoren, men jag föreslår att du skickar din förfrågan till alla tre samtidigt.

bedrägeri varningar

Fair Credit Reporting Act ger dig även möjlighet att placera en varning om bedrägerier på din kredit rapport om du är orolig för att någon kan försöka använda din identitet för att ansöka om kredit. Jag rekommenderar detta stöd kredit reparation, det är snabbt och enkelt. När du begär bedrägerivarning ett uttalande kommer att införas på dina rapporter begär att potentiella långivare kontakta dig per telefon innan du förlänga krediten. Detta är bra och kan gå långt för att skydda din identitet, men tyvärr är det inte idiotsäkert på grund av att vissa långivare inte ser bortom din kredit värdering när de godkänner ett lån. För optimal kredit reparation säkerhet bör du överväga att gå med en bevakningstjänst.

övervakningstjänster

En bevakningstjänst är ett bra komplement till dina ansträngningar kredit reparation. Kredit övervakning tjänster erbjuds av alla de tre stora byråer. När du är medlem kommer de att skicka dig en e-post när det sker en förändring i din kredit rapport. Du kommer att meddelas inte bara när det är uppkomsten av ett nytt konto, men helst det finns en förfrågan. Detta kan vara till stor hjälp för din kredit reparation projektet. Om ett felmeddelande visas kommer du att kunna ta itu med det omedelbart. Och om någon gör försök att använda din kredit du kommer att meddelas om bedrägliga utredning och kunna kontakta kreditgivaren. Lycka till!

copyright 2009 ian Webber. allt innehåll. alla rättigheter reserverade.