kredit reparation programvara är bästa lösningen för att fixa din kredit

Det finns fyra sätt att fixa din kredit, och här är de, från sämst till bäst:

värsta: kredit reparation

Det är frestande att bara betala ett företag för att “göra jobbet åt dig,” men alla kredit reparation (som inkluderar advokatbyråer) har två smutsiga små hemligheter som de inte vill att du ska veta.

Först, eftersom de tar ut varje månad för sin tjänst, de gör mer pengar – upp till $ 2000 – om de medvetet dra ut på processen, vilket är varför de ofta tar två eller tre år.

Andra, vind du faktiskt gör mer arbete än om du gjorde det själv. Förutom massor av former, kräver kredit reparationsservice du personligen välja vilka objekt som ska tvisten, hur man bestrida dem, och man måste ständigt sända dem information som kreditbyråer skicka dig.

bättre: följ instruktionerna från kreditbyråer.

Detta är som vargen instruerar fåren. Kreditbyråer är inte dina vänner. Detta tillvägagångssätt kostar ingenting, men du får vad du betalar för. Gör inte det.

ännu bättre: Gör-det-själv-program (vanligtvis en tryckt bok,
en e-bok, eller en ljud-program).

Det finns hundratals av dessa program finns, men de är inaktuell. Om du är väldigt organiserade och har massor av fri tid, kommer processen dessa böcker beskriver fungerar ganska väl. . . så småningom.

bäst: kredit reparation programvara

Det finns flera företag som erbjuder programvara kredit reparation (inte bara en e-bok). Även om vissa är rip-offs (ledtråd: oprofessionellt proffsiga webbsidor), många kredit reparation programvara produkter kombinerar det bästa av alla världar: enkelhet, lågt pris och snabba resultat.

Bättre kvalitet kredit programvara varierar från $ 97 till $ 1.000 eller mer, men det finns ingen anledning att spendera de högre beloppen. Leta efter tillfredsställelse garantier och ett professionellt utseende webbplats.