kredit reparation viktiga tekniker för att förbättra betygen kreditupplysning

Öka din kreditvärdighet rapport poäng är inte ett svårt förslag. Det tar helt enkelt tid och tålamod. Du får inte förvänta sig att se resultat över en natt. Och om du blir kontaktad av någon i ett kredit reparation företag som insisterar att de kan städa upp din kredit rapport inom ett par månader, promenad.

Om du har planer på att köpa ett nytt hem, eller en ny vård i framtiden, nu är det dags att se över din kredit rapport och förbättra dina betyg kredit värdering. Vi kommer att dela några enkla legitima och lätt att använda tekniker för att hjälpa dig gradvis öka dina poäng kreditupplysning under en tidsperiod.

betala dina räkningar snabbt via Internetbank.
Detta är något som MOT många inser. När du ansöker om ett bankkonto banken ger dig en möjlighet att registrera sina online-banktjänster. Acceptera det och fullt utnyttja den enkla internetbanken för att betala dina räkningar i tid. Det är om och när dina räkningar kommer in, måste du schemalägga dem att betala på nätet.

Dessutom kan du i förväg schema betalning av återkommande räkningar, därför kommer du inte längre plågas av obetalda räkningar med Internetbank auto betalning funktionen. Det hade förekommit fall där den hastighet med vilken du rensa dina räkningar gör 35 procent av din FICO poäng, så betala räkningar är viktigt.

använda ditt kreditkort, göra återbetalningar, tydliga betalningar regelbundet.
De optimala kreditkort du bör ha är cirka 3 till 6. Ju fler krediter du har desto mer kommer det att skada din kredit värderingar, särskilt när du ackumulera innestående saldo locka rejäl ränta på dem. Betala av de utestående beloppen så mycket du kan, men aldrig radera alla på en gång. Gör det progressivt med en tidsplan och budget.

Fortsätt sedan att reparera din kredit kort status och hädanefter reparera dina poäng kreditupplysning. Det faktum att du gör regelbundna betalningar på dina kort och minska din skuld kommer att dyka upp på din kreditupplysning, och du kommer att få kredit för detta. Under tiden, använd inte dina kort för att göra ytterligare inköp. Observera att ditt mål är att betala av din skuld.

Tja, kanske det låter otroligt, men det finns människor som har betalat med kontanter hela och därför inte har en bra kredit värdering i detta avseende. Ingen kreditupplysning skulle kunna riva upp det faktum oavsett om du är en bra pengar chef alls om du inte ens har ett kreditkort. I detta fall, ansöka om ett par kreditkort. Gör ett litet köp på varje kort varje månad, och betala kortet varje månad. Dessa betalningar kommer att visa på din kredit rapport, och de kommer att börja öka din kredit värdering. Kort sagt, du skapar en legitim bild av en ansvarsfull kredit användare.

gäller att öka dina befintliga kreditlimiter på kortet eller korten.
För att undvika att maxing ut ditt kreditkort, eller ens komma i närheten av det, kan du välja att ansöka om att öka kreditgränsen på dina kort. Kom ihåg att målet är att se till att du har extra tillgängliga krediter, varför du måste ha disciplinen att inte använda denna extra godkänd kredit. Och naturligtvis gäller att höja kreditgränsen ett kort i taget, och utrymme ut tidpunkten för att undvika att höja frågor.

granska din kredit rapport och se till att din kredit rapport är av helt saklig precision.
Det första du behöver göra är att få din kredit rapporter, från var och en av de tre stora kreditupplysningsföretag Bureau. Eftersom vi inte kan stressa mer, för att få bättre precision och tydlighet, måste du läsa alla 3 kreditupplysningar för den stora 3, nämligen Equifax, Experian och TransUnion. Och ta bort alla felaktigheter genom att etablera kontakter med dem om något.

För mer bra läser på Credit Repair och Credit Report Scores besöker min webbplats.