kreditkort bearbetning säljare – låt inte en dålig apple förstöra gäng

Hade du någonsin en dålig upplevelse med en individuell försäljning agent som kastade en skugga på din åsikt om kreditkort processor som de företräder? Om så är fallet kanske du vill ompröva för din egen skull.

Oberoende säljorganisationer (ISO) och agenter utgör den stora majoriteten av säljkåren i kreditkort industrin. Förhållandet mellan agenter och kreditkort kortföretag som de representerar är så grunt som ett juridiskt avtal som dikterar uppgifterna i affärsuppgörelsen.

Saker som kommissionens struktur, prissättning och försäljning kvoter varierar från ett avtal till ett annat. Detta innebär att en återförsäljare, baserat på deras avtal, kan erbjuda olika prissättning än en annan agent som arbetar med exakt samma processor. Ett bra exempel på detta är en agent förmåga att avstå från vissa avgifter. En agent kan ha möjlighet att avstå från en lägsta månatlig avgift där en annan agent kontrakt med samma processor kan förbjuda denna praxis.

En annan viktig sak att göra är att säljorganisationer och agenter ofta kan sätta sina egna priser. Låt inte klassar av en återförsäljare reflekterar direkt på processorn som de representerar. En annan agent som representerar samma processor kan ha betydligt lägre priser eller kan även vara villiga att skapa en anpassad prissättning för att arbeta med verksamhetens behov.

De viktigaste aspekterna av en bra kreditkort agens har ingenting att göra med priser eller de processorer som de representerar, men i stället med det sätt som de gör affärer. En säljare inte, eller åtminstone inte bör, försvinna när du öppnar ett kreditkort bearbetning med dem. De bör vara lyhörd och hjälp med alla frågor som du har så länge du bearbetar dem.

Om du har arbetat med ett mindre än hjälpsamma agent i det förflutna, låt inte de dåliga affärsmetoder som agent förstöra din åsikt av processorn som de representerade. En annan agent som arbetar med samma processor kan komma och visa sig vara det bästa medlet att du någonsin haft.

Det är inte ovanligt att ha agenter som representerar samma processor konkurrerar om din verksamhet. Detta kan vara särskilt vanligt med online mötesplatser som CardFellow där företagare får flera kreditkort citat kort behandling från olika leverantörer. När du väljer mellan agenter med samma processor tillhörighet, blir urvalsprocessen lite enklare. Istället för att fokusera på processorn, vända din uppmärksamhet på de kvaliteter som agenten har att erbjuda.

Låt saker som kundservice, erfarenhet, lyhördhet och övergripande verksamhet kemi styra ditt beslut. Kom ihåg att ditt kreditkort agens din guide och ambassadören till processorn för en av de viktigaste tjänster som ditt företag har.