kreditkort erbjuder rätt för dig

Om du funderar på att skaffa ett kreditkort för första gången, skaffa ett annat kort, eller ersätta din befintliga oavsett orsak, är det bäst att överväga olika kreditkort erbjuder för att få det bästa erbjudandet. Dessa erbjudanden kommer att utvärderas baserat på dina specifika behov, eftersom det inte finns någon enskild, Äúbest affär, AU, som gäller för alla. Med tanke på den uppsjö av erbjudanden som finns tillgängliga, kommer dessa måste bedömas individuellt.

Fokusera på de Kreditkort du är kvalificerad för

Kontrollera din kredit värdering. Det finns ingen mening med tanke kort som du inte kommer att vara kvalificerade för i första hand. Det finns särskilda erbjudanden för dem med utmärkt kreditvärdighet, liksom de med god, rättvis och dålig kreditvärdighet, respektive. Detta är baserat på din kredit värdering. Du kan ha begränsad eller ingen kredit historia, och det finns kreditkort erbjuder för ditt fall också.

Oftare än inte, kreditkort för dem med utmärkta betyg har fler förmåner och fördelar. Detta kan inkludera lågt eller noll april, noll årsavgift, ekonomiska incitament rygg, etc. Naturligtvis, de med dålig kreditvärdighet har endast ett fåtal eller inga roliga grejer. Efter att ha begränsad eller ingen kredit historia är liktydigt med en låg kredit värdering. Om du är en av dessa, inte förvänta sig förmånliga villkor.

välja rätt kort erbjudande

På grund av den mycket konkurrenskraftigt företagsklimat, har kreditkortsföretag kommit med en rad olika PR-paket för att locka fler kunder. Och dessa finns med i deras bästa kreditkort erbjuder, av vilka några är följande:

Ett. Låg ränta kort. Dessa kort erbjuder låg APR eller noll inledande april Några sträcker låga fasta priser. Dessa är bra för kreditkort användare som upprätthåller en balans i sitt konto förbi cut-off period. Men om du helt lösa alla dina inköp varje cut-off, då du inte kommer att skörda frukterna av detta erbjudande.

2. Kort erbjudande, Äúcash tillbaka, AU på inköp. En viss mängd i krediteras ditt konto för gjorda inköp. Detta är ekvivalent med att få rabatter på dina inköp. Detta är positivt, särskilt för dem som ofta använder sina kreditkort.

Tre. Kreditkort som erbjuder, Äúrewards, AU. Poäng intjänas varje gång kortet används, och motsvarande poster kan lösas utifrån dessa. Emellertid, Äúrewards, Au kan eller inte kan vara till nytta för kortinnehavaren.

4. Instant godkännande kort. Dessa är för de som behövde ett kreditkort igår. Godkännande (eller feedback angående ansökan) ges inom några minuter till några timmar.

Fem. Kreditkort balans överföring erbjuder. Detta är fördelaktigt för dem som vill flytta sitt konto från en hög ränta kort till en med noll eller låg april

6. Kreditkort för high school och college studenter. Dessa är specifika för studenter som inte har någon kredit historia alls.

Kreditkort är en välsignelse för vår moderna livsstil. De gör inköp bekvämt. Dock kommer de att vara en bane om misskött. Detta nödvändiggör förnuftig användning av kreditkort. Och det kommer att vara mest fördelaktigt om vi väljer den mest lämpliga för våra behov. På så sätt kommer vi att kunna maximera de fördelar och förmåner.