kreditkort faller inte i skuld tjäna pengar på dem istället

Det kanske låter konstigt för dig, men det är sant att kreditkort kan tjäna pengar på oss. En majoritet av ägarna kreditkort hittar plasten en olägenhet och kan inte vänta med att bli av med det. Om du också tillhör denna grupp, tänk igen, har kreditkort gjort livet enklare och ekonomiskt mer givande för någon. Hur gjorde de det? En stor del av prestationen tankades av god ekonomisk hushållning vanor, men alla av dem använde följande tips.

Ett. Använd 0% intro APR kreditkort

Detta är den första praxis att de flesta av de människor som “användning” kreditkort “korrekt” antar. Ett kreditkort med 0% intro april kan du spara på ränta pengar under en begränsad tid. Fast, är en 0% intro APR på balans överföring sällsynt dessa dagar, men det är inte svårt att hitta ett kreditkort som har låg ränta på balans överföring och tillhörande balans avgifter överföring. Så, om du är strandsatta med ett kreditkort som blöder dig varje månad i ränta. Prova den här saken, har det fungerat för många och kan fungera för dig också.

2. Använd kreditkort med inga årsavgifter

Kreditkort med rejäl årsavgifter är mycket tjat, de flesta av dessa kreditkort har belöningar som ser bra ut på ytan, men är mycket svåra att lösa. Kreditkortet erbjudandehandlingen nämner årsavgifterna i fina tryck och eftersom de flesta av oss bryr sig det minsta för att titta på den lilla text, blir saken smällde på oss. Om ett sådant kreditkort stör dig, bli av med det omedelbart. Det finns massor av kreditkort där ute utan årsavgifter. Gå vidare få dem. Även summan sparas på årsavgifter kanske inte ser lockande, men när du lägger till det de pengar som spenderas på att få dessa “illusoriska” belöningar, det blir enorma. Och minns lite saker här och där kan lägga upp snabbt.

Tre. Använd Cashback kreditkort

Cashback är normen med de “moneyearners”. De är alltid på jakt efter ett kreditkort med utmärkt cashback program. Men, innan du hoppar på tåget är det relevant att du förstår villkoren för inlösen av cashback belöningar. Dessa sluga termer associerade med cashback kreditkort program är begravda i böter utskrifter. Se till att du förstår varje bit av villkoren. Om att läsa de fina utskrifter stör dig, tjata företrädaren kreditkort och få alla fakta klara. Jämför cashback programmet med dina spendings och beräkna om det kommer att tjäna pengar för dig eller inte? Detta kommer att få dig en klar uppfattning om de cashback belöningar är verkliga eller bara en ögondusch.

De tre tips som nämns ovan ser ganska självklart, men är mest förbisedda. Gå vidare använda dem tillsammans med goda ekonomiska vanor och använda kreditkort för att tjäna pengar för dig själv. Och hålla kontakten för mer relaterade kreditkort tips.