kreditkort grunderna – belöning kort 101

Går du ut för att få din post varje dag och hitta din box med de senaste erbjudandena kreditkort? Om du är som den typiska hushållet du gör. Var och en av dessa är att erbjuda dig något annat. Så, vad är alla de olika belöning kreditkort om? Hur vet jag vad jag ska leta efter? Här är en snabb genomgång på grunderna du bör vara medveten om.

Belöning kreditkort har kommit långt under de senaste 20 åren sedan de först kom ut. Du kan få pengar tillbaka med Discover, eller få gratis flygbolag miles med andra kort. Numera, alltför många av dessa belöning kort är skräp. När du verkligen börja titta över de viktiga fakta såsom avgifter och räntor, hittar du de kostar dig mycket mer än så fri natt ett Motell.

kontant tillbaka kreditkort

Detta är det största programmet går för kreditkortsföretag. Medan den genomsnittliga bonus är cirka 1%, kan du hitta kort som erbjuder mer än så. Håll utkik efter avgifter och räntor, och också vara säker på att de inte cap gränsen på pengar tillbaka.

poäng programkort

Detta är en annan populär kort som ger dig ett visst antal poäng för varje gjord laddning. Som dina poäng ackumuleras, kan du använda dem på certifikat handelsvaror presentkort osv sak att tänka på här är, inte kreditkortsföretaget har en tidsgräns på inlösen av poäng? Finns det ett tak för den totala du kan ackumuleras, och slutligen, är de varor som du kan lösa in poäng för, värt att ha till att börja med?

flygbolaget miles kreditkort

En annan oerhört populär belöningar kort är det som ger flygbolag miles. För varje avgift du gör med ditt kort får du ett motsvarande antal fria miles. Det är ett bra koncept. Vem gillar inte tanken på att få en gratis tur-och returbiljett till Karibien?

Håll utkik på kvalifikationer. Många företag har en 25.000 “mil” minimum innan du kan använda den. Finns det en tidsgräns för att ackumulera och lösa in dina miles? Dessa är bara några saker att titta efter.

Det finns en massa bra belöning kreditkort på marknaden. Du måste bara ta din tid och shoppa runt.

Alla rättigheter reserverade världen. Nytryck rättigheter: du kanske ut denna artikel så länge du lämnar alla länkarna aktiva och inte redigera artikeln på något sätt.