kreditkort handelskonto prisuppgift

Om du driver ett företag, det finns en god chans att du redan accepterar kreditkort. Om du är ny till att starta ett företag, finns det några saker du bör veta om kreditkort bearbetning som kommer att spara en betydande summa pengar på lång sikt.

Diskonteringsräntan är förmodligen en del av den öppna konto prissättning som representerar den största andelen av de avgifter som du betalar som köpman. En konkurrenskraftig diskonteringsräntan för kvalificerade detaljisttransaktioner är ca 1,29% för check eller betalkort och cirka 1,69% för vanliga kreditkort. Internet diskonteringsräntor vanligen anses konkurrenskraftig på 2,15% till 2,25%.

Din diskonteringsränta bygger också delvis på vilken kategori du placeras in som en köpman. Vissa transaktioner typerna anses lägre risk än andra. Till exempel är ett McDonalds cheeseburger combo måltid där kreditkort dras mycket låg risk, där en transaktion för en framtida resebokning görs på nätet kan vara en mycket högre risk.

En annan avgift debiteras är avgiften per transaktion som är typiskt ca $ 0,20 per transaktion. Dessa kan få så lite som $ 0,15 till $ 0,16 per transaktion men det skulle inte vara värt att förhandla som låg om du inte har en otroligt låg genomsnittlig biljett objekt. Om du har en 10 $ genomsnittliga transaktionsvärdet, en $ 0,25 per transaktion skulle vara en 2,5% effektiv ränta. Om du lägger till en 1,5% diskonteringsränta, skulle du sluta med en effektiv ränta på 4%.

Om du tar samma $ 10 Transaktionsperiod och kunde sänka den avgiften per transaktion till $ 0,17, även med en högre diskonteringsränta, säg runt 1,8%, skulle din effektiva räntan är 3,5% vilket skulle sänka din totala effektiva räntan på de transaktionerna.

Företagare har normalt en månadsavgift, vanligen i form av ett uttalande avgift, kundservice avgift eller månatlig kontounderhållsavgift. Denna avgift är vanligtvis ca $ 10 per månad.

Många handelsfartyg konton har en månatlig minimum. Detta är normalt prissatta runt $ 25 per månad. Vad detta betyder är att den minsta mängd av rabatterade avgifter kommer att motsvara $ 25. Om, till exempel, behandlar en köpman endast $ 1.000 per månad med en diskonteringsränta på 1,29%, skulle de rabatterade avgifterna vara $ 12,90. Med en månatlig minimum av $ 25, skulle den effektiva räntan vara 2,5% (25 $ på $ 1000). Självklart, om handlaren bearbetar $ 10,000 per månad på samma rabatt på 1,29%, skulle avgifterna vara $ 129, långt över $ 25 minimum.

Dessa är de viktigaste avgifter i samband med ett handelsfartyg konto. Naturligtvis finns det fler avgifter som skall gälla för vissa typer av konton, t.ex. en Internet-baserad konto eller ett trådlöst konto som kan ha extra avgifter. Det finns också några per instans avgifter såsom otillräcklig fonder avgift, återbetalning, arvoden hämtning, AVS avgifter, batch avgifter header och andra misc. avgifter. Din säljare bör veta och kunna förklara något och alla dessa avgifter.

Hitta en bra säljare som du kan lita på. Din förmåga att skapa ett gott samarbete med en pålitlig, trovärdig account manager kommer att försäkra att du kommer att kunna hålla kostnaderna för förädlingen låg under hela kontot.