kreditkort konsolidering viktiga fakta om kredit konsolidering

Kreditkort konsolidering har varit att fånga på som en populär och smart sätt för konsumenterna att minska sina skuldnivåer. Det sätt som kreditkort konsolidering fungerar är så här: du får ett nytt kreditkort med en trevlig storlek kredit och sedan överföra många av dina utestående lån saldon över till det nya kortet. Istället för att betala 17,9%, 21,6%, eller ens 24% eller mer på kreditkort saldon, kan en ny låg ränta kreditkort kan du minska din månatliga betalningar och betala ner din skuld snabbare. Vänligen hålla behandlingen för exempel på hur du kan ta hand om din skuld.

Ut med det gamla, in med det nya

Mycket av den skuld konsumenterna är via kreditkort. Om du har 1, 2, 3, eller mer kort, har du förmodligen betalar höga räntor på flera av dina utestående saldon. Din JC Penney, Macys, även din vanliga Visa eller MasterCard kan debitera dig ränta på över 20%! Du kan få ut från under dessa bördor genom att välja ett nytt kort med en låg april och överföra dina saldon över. I själva verket har du skapat en konsolidering kreditkort med ditt nya kort. Bara du inte använda ditt gamla kort igen som du kanske hitta dig själv med mer skuld än du kan möjligen hantera!

Lägre månatliga betalningar, låg APR

Genom att överföra dina höga saldon, kan du spara flera hundra dollar per år i räntebetalningar. Med vissa kort kan du även få en inledande APR 0% för de första tolv månaderna. Efter att din rörlig ränta är förmodligen lägre än vad du betalt för dina kundkort, hämta hem stora besparingar för dig. Dessutom kommer du att ha mer pengar att betala av dina befintliga saldon snabbare. I själva verket kan ett kreditkort konsolidering hjälper dig att få ut av skulden snabbare. Mindre skuld, bättre kreditvärdighet

Genom att betala av din skuld snabbare, kommer din kreditvärdighet förbättras. En förbättrad kreditvärdighet kan ha en positiv effekt på framtida upplåning, speciellt om du funderar på att köpa en ny bil eller ett hem. Allt detta bra grejer händer eftersom du gjort det smarta beslutet att gå kredit vägen kort konsolidering för att attackera din skuld.

Är alla som är berättigade till ett kreditkort konsolidering kort?

Tyvärr är det svaret nej. Om du har mycket dåliga krediter du sannolikt inte kommer att vara berättigade. Ändå, till skillnad från en skuldkonsolidering lån sker via din banks utlåning avdelning, det finns inga ansökningsavgifter för att ansöka om ett kreditkort. Så, gå vidare och tillämpa och att du bara kan hitta dig själv valt att bära en liten bit plast som kan gå en lång väg mot att hjälpa dig att uppnå konsolidering kreditkort.