kreditkort rabatter – att hitta rätt kort

Det finns många rabatten kreditkort tillgängliga som erbjuder rabatten alternativ som låter för bra för att vara sant. Med så många rabatter kreditkort att tänka på det kan vara häpnadsväckande att försöka lista ut vilket som ska plocka, om något. Förstå vad varje rabatten kreditkort har att erbjuda, april, årsavgift och övergripande villkor kommer att göra saker och ting mycket tydligare och hjälper dig oerhört i ditt försök att hitta rätt kort för dig.

jämför rabatten erbjuder noggrant

Rabatten som erbjuds av olika rabatten kredit företag varierar kraftigt. Rabatter, i form av kontanter tillbaka, belönar dig med allt från 0,25% upp till 1%, en hel 1% och en full 2%. Procentandelen du får tillbaka beror oftast på hur mycket du köper. Till exempel kan ett kort ger dig 0,5% när du spenderar upp till $ 2000, medan du tjänar 2% när du spendera $ 6000 eller mer. Den sak att hålla utkik efter när du väljer ett kort rabatten kredit är villkoren för de som erbjuder bara “upp till 1%,” jämfört med rabatter kreditkort som erbjuder “en hel 1%”, till exempel.

överväga dina utgifter vanor

Rabatter krediteras till dig baserat på dina utgifter. Ju mer du köper, desto mer får du tillbaka i kontanter. Men beroende på kortet, kan detta inte alltid gäller för varje köp du gör. Med andra ord kan ett kort kan du använda ditt kort på varje anläggning, medan ett annat kort kan kräva att du gör inköp i en viss butik. Var noga med att välja ett kort rabatten kredit som du kan använda på dina favorit butiker.

försöka hitta ett kort med en låg april och ingen årsavgift

Rabatten kreditkort tenderar att ha högre räntor och årliga avgifter jämfört med andra kort. Kort med höga räntor och årsavgifter kan snabbt zappa dig av hela rabatten. En annan sak att tänka på, om du har ett saldo på ditt kreditkort från månad till månad, då pengar tillbaka kommer inte riktigt mycket till. Använda ett kort under dessa omständigheter motverkar syftet med att få denna typ av kort i första hand. Rabatter är bäst för dem som tillbringar mycket på sina kort men betala av sina balanser.

Om du spenderar enorma summor pengar på ditt kort och rabatt erbjudanden är höga, är chansen att du inte kommer att få mycket tillbaka – nettoavkastning. Spana runt för kort som har mycket låga räntor och inga årsavgifter. På så sätt kommer allt det roliga för omdragning upp de stora rabatterna är inte bortskämda.

undvika skumma villkor

Du har hört detta sagt många en tid, “läs det finstilta.” Den “finstilta” tjänar ett gott syfte på uppdrag av rabatten kreditkort företaget. Även vanligtvis mycket text-tung, jag tror inte att de företag som använder finstilta bara för att spara utrymme. Ofta små typ placeras där det inte är mycket märkbar. Det innehåller ofta detaljerna som är viktigt för dig att veta, men inte nödvändigtvis vad ett företag vill att du till fullo förstå.

Var uppmärksam på dessa teeny-tiny fotnoter. De pekar ibland på undantag eller begränsningar till vad företaget hävdar att erbjuda. Till exempel, en rabatt erbjudande om “2% på alla inköp” kan faktiskt betyda 2% på alla inköp som görs från en lista över anslutna återförsäljare. Dessa återförsäljare kan inte ha de produkter du är intresserad av eller produkter kan ha ett högt påslag.

Titta även för formulering som kan vara lite vilseledande. Ett rabatten kreditkort kan göra anspråk på att ge dig “5% APR” men att läsa det finstilta det du kommer att tolka är som verkligen betyder 5% på balans överföringar enbart eller 5% för begränsad tid.

När du vet exakt vad du ska leta efter, hittar du det lätt att välja de bästa korten rabatten kreditkort. Jämförelse butik på internet och dra nytta av allt som rabatter kreditkort har att erbjuda.