kreditupplysningsföretag grunderna

Trovärdighet räknas. Och ingen vet det bättre än kreditbyråer. Dessa är de platser där du kan få ett betyg för att intyga din kreditvärdighet. Och naturligtvis de betalt för det. Tillvägagångssättet är enkelt nog. De håller ett öga på kredit transaktion som en person går in och sedan dess återbetalning. De banker och kreditkortsföretag använder den här informationen innan du slår ett företag med en individ. Kreditbyråer inte vakthundar. De är bara observatörer som vill veta om låntagaren respekterar de lånade pengar. De måste hålla koll på hur lånade pengar används. Trans unionen, Equifax etc. är några av USA: s kreditbyråer. De styrs enligt en handling och även under ett uppdrag att återuppliva en persons rykte om han kan få ett uppehåll på minst sju år efter en dålig kredit. Men om man går i konkurs då dags för honom att bevisa sin kreditvärdighet är en extra tre år.

Den genomsnittliga amerikanska liv genom någon sorts skuld hela tiden. Antalet räkningar som strömmar in genom brev-slits i varje hem i början av varje månad visar detta. Den anhopning av räkningar kan lämna någon FÖRSTUMMA. En god förvaltning av räkningarna måste förstås för att klara dem. Att-göra-lista metod är ett sådant sätt att få TEM av din axel. Pen ner dem i ordning efter sista betalningsdag. De räkningar för tjänster som upprätthåller en person måste betalas i första hand. Gasen, telefonräkningar är några sådana skulder. Skatteverket anser också sig själv på en högre podium sedan de andra. Ingen faktura är les viktigt dock, vissa är viktigare än andra. Så de som inte är, kan hållas på en sekundär prioritet. Det varierar från person till person att avgöra, vilken som är vilken.

En månatlig budget har alltid varit en bra taktik för att hantera överskridanden. I början av månaden utgifterna listan måste göras. Detta fungerar som en riktlinje under hela månaden och även en korrigerande parameter. En budget är inte en mycket komplicerad handling. De inkomstkällor och utgifter måste anges och då måste det räknas som överstiger vilken och hur mycket?

Dess alltid bättre att vara i bra böcker av kreditbyråer. Och för att göra så det blir viktigt vad de hemliga ögon tittar. En modell som föreslagits av Fair Isaac & Company används för att räkna ut kreditbetyget. Den innehåller uppgifter om utestående skulder till en person, eftersom då är den person som kör på kredit, vilka typer av krediter dör han tar och vilka typer av konton så han arbetar med. Förutom dessa finns det många fler, men det betyg Programmet håller dessa i högsta prioritet.

Många människor har inte en klar bild av vad ett kreditupplysningsföretag gör. En CB är aldrig partisk mot de minoriteter, vilket är en stor missuppfattning att det är. Dessa är helt underrättelsetjänster och de aldrig lämna ut information om en person om någon annan man. Så nu om du vill få dina pengar trovärdighet rätt, komma in till de goda listor över kredit bedömare.