kreditvärderingsinstitut och kreditkort

Gratis gåvor är stora. Och när gratiserbjudanden komma med posten, kan vi känna att vi, Aore den viktigaste personen i världen! Problemet är, när dessa gratiserbjudanden är från kreditkortsföretag, kanske vi vill undvika att registrera dig!

De gillar oss eftersom vi har bra kredit. Men det kan vara vår ekonomiska ruin!

Detta beror på kreditkort leverantörer använder begreppet riskmätning att avgöra vem behöver få ett kreditkort. Och om din kreditvärdighet är bra, du verkar vara en god risk för kreditkort leverantörer. Så de gör många av deras erbjudanden attraktiva.

När du får dessa fantastiska erbjudanden med posten, bör du överväga mycket noga innan du hoppar in med båda fötterna och få varje kreditkort som kommer i din väg. Varför? Eftersom kreditkort är lån och långivarna känner att du bara kan ha så många lån på en gång innan det blir ohanterligt baserat på din inkomst.

Det, aos en nedåtgående spiral: Din kreditvärdighet är så bra att du, tänkte Aore som en stor risk. Och för att de tror att du, Aore en bra risk, får du många erbjudanden. Men eftersom du får massor av erbjudanden och du registrerar dig, Â ¶ er, tänkte Aore som en dålig risk! Även om du inte? T använda alla tillgängliga kreditgränsen på dina kort, är tillgängligheten det och det, aos vad låneinstitut titta på.

Och, om du upptäcker att dina utestående skulder (såsom kreditkort, lån eller räkningar grund) har fått ur handen från överskott kreditkort, du kanske vill överväga att dra ihop allt genom en skuldkonsolidering lån. En skuldkonsolidering lån ger dig fördelen att få en fast månatlig utbetalning (snarare än en okänd variabel betalning) och en lägre ränta och oftast under en längre tid att betala tillbaka.

Så kreditkort aren? T nödvändigtvis en dålig sak. Vi behöver dem i denna dag och ålder. Men vad du behöver göra är att närma sig dem eftertänksamt, välja det bästa och kasta resten. Och om det har blivit av din kontroll, konsolidera din skuld för att få kontroll över det igen.