kriget mot låg APR kredit

Räntan är definitivt en viktig faktor konsumenter tänka på innan du registrerar dig för ett kreditkort. Detta gäller särskilt för dem som transporterar saldon, som ett kort med låga räntor kommer att generera betydande besparingar. Således MasterCard, Visa och andra ledande kredit grupper kort tävlar nu i termer av varierande låga APR (räntan) paket.

Den enorma marknaden för kort shoppare har också gjort bankerna tie-up med kortföretag eller inrätta egna kort enheter. Baserat på siffror från MarketResearch.com, har företagets kreditkort nu vuxit till en 500 miljarder dollar marknad i USA. Sektorns tillväxt har utvecklats främst beroende på ökad acceptans och efterfrågan för elektroniska transaktioner över hela världen och ett krav bland fler amerikanska företag för företagskort användning – kvittning landets recession och ekonomiska kris inom många globala industrier.

Som korten enligt sådana planer tillåter konsumenter att minimera kostnadseffekterna av en jul köp eller en semester, är kreditkortsföretag ger användare ett brett sortiment av attraktiva paket.

Ett sådant alternativ är Citibanks Citi Utdelning Platinum Välj kort. Erbjudandet riktar sig personer som söker att överföra sina saldon och ett uppskov från stigande räntor – ger konsumenten 0% APR för upp till 12 månader. Som ett incitament, kommer användarna av Citibank kortet också ersättas så mycket som 5% av alla kontantköp de gör på apotek, snabbköp och bensinstationer och 1% för inköp i alla andra butiker och affärer.

American Express erbjuder även 0% APR för första inköpen över en 15-månadersperiod med American Express Blue Card, som har en 3,99% räntesats som fastställts för återstoden av produkten. JP Morgan Chase erbjuder också en cash-back incitament och 0% ränta i upp till 12 månader på balans överföringar med sin Chase Cash Plus Visa.
upprätthålla april kredit

Företag marknadsför sina produkter till den grad att de verkar för bra för att vara sant. Innan du registrerar dig för 0% APR kreditkort, finns det flera saker som en användare bör se upp för. En av dem är försiktig med kort börjar med höga räntor villkorad på ekonomiska indikatorer – variationen skulle leda till varierande intresse för eventuella förändringar på specifika indikatorer.

Dessutom kan “teaser” kampanjer där låga köras i 3 månader eller upp till ett år att hanteras genom att maximera vinster från 0% planen genom att flytta alla saldon till det kortet och lösa alla förfallna belopp så snart som möjligt inom den inledande perioden . Dock bör användaren känna igen när deras kort inte tillåter sådana balans överföringar. Vissa företag flyttar också brottsligt innehavare till rörliga april korten automatiskt för försenade betalningar.