lära sig att fixa kreditupplysning

Undrar du hur man rättar till kredit? Vill du öka din kredit värdering?

Vad ska du göra? Det finns flera saker du kan göra för att höja kredit betyg, men främst bland dem är att få aktuella kopior av dina kreditupplysningar. Fair Credit Reporting Act ger konsumenterna en fri kredit rapport per år. Du kan också begära en kostnadsfri kredit rapport om du nyligen har nekats kredit. För att åstadkomma detta har de tre stora kreditupplysningsföretag s bildat en agentur på nätet för konsumenter att besöka. Där kan du inout dina uppgifter och få kopior av dina kreditupplysningar. Du kommer inte få din kredit poäng ändå. Kredit värderingar säljs till dig eftersom kongressen utelämnat detta krav, vilket möjliggör fri kredit poäng vid utarbetandet av den slutliga versionen av Fair Credit Reporting Act.

Liksom allt annat, kommer att lära sig hur man fixar kredit ta lite tid och study.When du börjar studera hur kredit fungerar kommer du att se att höja din kredit värdering är inte magi. Det finns ingen anledning att betala en extern tjänst för att öka din kredit värdering. Du kommer också lära dig om kredit och hur man använder det för att påverka högre kredit poäng. Om du inte har utnyttjat den fria kreditupplysning alternativet krävs enligt Fair Credit Reporting Act, kan du gå online och få din gratis kreditupplysningar. Du måste köpa din kredit eller poäng FICO men eftersom detta är hur kreditupplysningsföretag bureau’a göra sina pengar.

Hur fixar kredit kommer att börja med processen att skriva en tvist brev. Det finns inget standardformulär för detta, men jag kommer att uppmuntra dig att vara mycket noggrann när du skickar in det här. Du vill också se till att du adresserar brevet till rätt myndighet. Du bör alltid börja med kreditupplysningsföretag och det kommer att vara Transunion, Equifax och Experian. Ett brev täcker inte alla tre byråer. Varje kredit rapportering byrå har sin egen fil och egen programvara för att betygsätta dig. Du måste bestrida varje byrå individuellt.

Kredit värderingar bör inte definiera dig. Dessa poäng mäter inte vilken typ av person du är. En kredit värdering bedömer inte dig som individ. Det spelar ingen roll vad ditt kön är. Det spelar ingen roll om du är en mamma eller en pappa. A Cub Scout ledare eller en racerförare. Likaså spelar det ingen roll vilken del av landet du bor i. FICO betyg är risk poäng och antalet är en förutsägelse om vad du kommer att göra i framtiden. Denna förutsägelse är baserat på din ekonomiska historia. Betalar du dina räkningar i tid eller är du traditionellt sent? Använder du upp hela din kreditgräns? Den gränsvärdestryck är 30%, så att du använder den upp och inte betala bort det?

En stor faktor i beaktande en kredit värdering är det antal konton som du har. Varför behöver en person 20 kreditkort när den genomsnittliga personen i

USA har fyra? Dessa riskvärderingar och antalet höga risker stava problem vilket återspeglas i lägre kredit poäng. Lyckligtvis för konsumenterna, kan kredit ändra på en daglig basis. Antalet öppna konton kan ändras. saldon du har öppna kan förändra och gå antingen över eller under 30%. Allt från avgift offs till konton som betalas i sin helhet kommer att ha en effekt på din kredit värderingar.

Kredit kan fungera till din fördel om du ay uppmärksamhet till dina kreditupplysningar och hålla koll på vad som rapporteras. Ett sätt att göra detta är med online kredit reparation programvara, som kommer att göra dig uppmärksam på eventuella discrepencies och hjälper dig att uderstand vad som rapporteras. Oavsett om det är bra eller dåliga kommentarer kommer att vara upp till dig, men du kommer att vara medveten om vad som ingår och detta kommer att ge dig möjlighet att bestrida fel.