lite fakta om kreditkort i UAE

Invånarna i UAE ha omkring en tredjedel av de kreditkort i området och enligt MasterCard rapporten har 59% av dispersionen priserna i hela hastigheten. För en befolkning på cirka 4,1 miljoner, det finns cirka 2,4 miljoner kreditkort som är i omlopp i UAE. The Gold kreditkort, förbetalt kreditkort och Classic kreditkort är några av de mest populära korten i UAE.

Det finns många institutioner i UAE som erbjuder kreditkort till folket. Några av dessa institutioner är:

Companion Points Card: Det är en joint venture lojalitet line up mitt Emirates Bank Group och Dnata. Dessa kortinnehavare får poäng på varje köp som kan lösas in under middagar, shopping eller vid tiden för fritidsaktiviteter.

Den Diners Club UAE: Denna kreditkortsföretag fungerar som en affiliate på Emirates Bank-koncernen. Det ger klubbens belöningar och detta kort kan användas för att köpa något.

Kreditkorten som erbjuds i UAE har en omfattande global acceptans och en massa handplockade funktioner. Dessa kreditkort är utformade på ett sådant sätt att kunderna får oöverträffad flexibilitet i finans och optimal effekt att köpa som uppfyller alla dina behov.

Här är några funktioner som finns i Arab Bank kreditkort:

Ett. Mycket lätt och enkel avbetalningsplan.
2. Finns i guld och klassiska kort.
Tre. Icke avlönade eller avlönade är berättigade.
4. Gränsen är upp till AED 250.000
Fem. 52 dagars frist.
6.
Även en hel del kreditkort erbjuds i UAE, men det är väldigt viktigt att gå igenom de regler och föreskrifter och villkor som gäller i kreditkort så att du inte känner dig lurad när du ansöker om ett kreditkort.

Nu ansöker om kreditkort är mycket enkel och lätt. De människor som inte hittar tillräckligt med tid för att gå till kreditkortsföretaget och tillämpa det, då kan du bara ta ut 2 minuter och ansöka om samma på Internet. Således, nu få ett kreditkort är bara ett klick bort!