mb881ll bläddra igenom detta innan du köper en bärbar dator grundläggande tips och riktlinjer som

Funderar du på att köpa en bärbar dator? Grattis! Så, är du intresserad av en tunn och lätt bärbar dator, en välkänd bärbar dator, en extremt lätt bärbar dator, eller ens ett företag bärbar dator? Och dessutom vill du ha det i en Dell, en gateway, en IBM, Sony, eller kanske en Toshiba, för att nämna några av dina val?

Förvirrad än? Det kan definitivt vara överväldigande. Men att köpa en bärbar dator spelar? T måste nödvändigtvis förstå ett helt helt nytt språk. Det betyder bara att du ska veta mycket väl vad dina behov är och även vilken typ av utrustning som är bäst lämpad för att uppfylla dessa krav. Fråga dig själv följande 2 frågor:

Ett. Hur ska jag använda denna maskin?

De krav du antar att sätta på en dator kan avgöra hur mycket minne du behöver, processorhastighet, skärmstorlek, och även storleken på din hårddisk. Det spelar också precis hur mycket slitage du tror att du, Aore planerar att sätta på din bärbara dator. Till exempel, du kommer att bli schlepping detta från college rum till kafé, har eller du oftast kommer att använda detta i ditt hus, som en ersättare för en stationär dator? Tänker du att spara en hel del digitala musikfiler eller ens bilder eller kanske andra multimedia som kan äta upp enorma mängder utrymme på hårddisken? Behöver du trådlös kapacitet och även en hel del kringutrustning, t.ex. CD-RW-enheter eller enheter DVD? Planerar du att göra grafik arbete eller ens tittar på en hel del film på din bärbara dator, så att en kraftfull, snabb processor och även en stor och högupplöst skärm är viktigt för dig?

2. Hur hittar jag den bärbara datorn som kan göra precis vad jag vill ha?

Thinner är inte alltid mycket bättre, men då, mindre är ibland mer. I den bärbara datorn djungeln, leta upp den perfekta maskinen är oftast ett problem. Det kan hjälpa att kolla in de olika modeller av laptop och se exakt vilka funktioner varje tillhandahåller.

* Ultraportables

Dessa typer av maskiner är smala, små, och ljus, Äîtypically inte mer än 4 pounds. Vad de inte har för dem är en hel del processorkraft eller ens klockorna och även visselpipor av större system: de har inte interna CD eller ens DVD-enheter, har de fått ganska små hårddiskar, och även de har fått skärmar av 12 inches eller mindre. Ett bra val för någon på gå en hel del som spelar, AOT efterfrågan massor av deras system, dock släpar prestation bakom andra mobila datormodeller.

* Tunn-och-ljus

Idealiskt för affärsresenärer, dessa bärbara datorer har kraftfulla interna processorer, 14-tums bildskärmar och trådlös nätverksanslutning, plus en combo CD-RW/DVD-enhet. De har en hel del minne och rymlig hårddiskar. Trade-off: de väger lite mer (05:56 pounds) och de kostar en hel del mer.

* Vanliga bärbara datorer

I grund och botten, dessa typer av bärbara datorer är stationära datorer som kan göra en liten resa. Vid sex till åtta pund, de kommer med en 14-tums eller större skärm och även mer än tillräckligt med grundläggande makt, i termer av processorhastighet, minne och hårddiskutrymme.

* Desktop ersättare

Namnet säger allt detta: dessa bärbara datorer tror att de, Aore skrivbord. De har 15-tums och 17-tums bildskärmar, mer än tillräckligt för spel eller ens göra filmer. De har de snabbaste processorerna, den största hårddiskar och mest minne av någon bärbar dator tillgänglig. Och de väger vid minst sju pund.

Förstå åtminstone några av terminologin bör hjälpa dig att bära på intelligenta konversationer med laptop säljare. Och kom ihåg: Eftersom tekniken förändras så snabbt, kommer du aldrig att ha fastnat med en blindgångare laptop för mer än två år!