olika typer av dåliga krediter lån

För människor som har gjort ekonomiska misstag innan och lider av sjukdomen kallas dålig kredit historia, har dåliga krediter lån komma till deras undsättning. Några av de olika typer av dåliga lån kredit historia du kan vidta är:

• Dessa dagar en hel del människor som planerar att köpa en bil ställs inför problemet med dålig kredit historia. Det svåra är inte att få lånet, men det är återbetalningen del som är riktigt smärtsamt. Handpenningen du kommer att få betala för en dålig kredit bil lån är i allmänhet dubbelt av vad du skulle betala i en vanlig lån. Även finansiella företag ut en ränta på cirka 20% på dessa lån gräver en allt djupare hål i din ficka.

• En annan typ av lån som människor med dålig kredit historia tar är av personliga skäl. Här igen du kommer att debiteras med högre räntor för de pengar du lånar. Payday lån är ett perfekt exempel på dåliga krediter personliga lån eftersom de vanligtvis är avsedda för en mycket kort tid och göra en extremt hög ränta.

• Den sista och mest populära typen av lån är dåliga krediter bostadslån även kallad hypotekslån. Att köpa ett hus eller en fastighet är ett väldigt stort beslut och kräver en hel del investeringar. Detta kräver att behovet av finansiering som blir ännu svårare om du har en dålig kredit historia. Det är där dåliga krediter lån har stått deras slipat. Bolån omfattar i allmänhet enorma summor pengar för mycket långa tidsperioder. Därför även en liten ökning eller minskning av räntor kan innebära tusentals dollar som kan sparas eller förloras. En av biverkningarna av att bära ett dåligt hypotekslån är att du måste betala amorteringar på nästan dubbelt så vanliga räntan.