överföra ditt kreditkort saldon framgångsrikt

Ett kreditkort systemet är en typ av detaljhandel transaktionsavvecklingen. Den är uppkallad efter den lilla plastkort utfärdas till kortinnehavare. Ett kreditkort skiljer sig från ett betalkort där är pengarna dras från användarna konto på varje transaktion. När det gäller kreditkort, erbjuder emittenten en kredit för en secified tid till konsumenten.

Kreditkort är också olika från ett betalkort, vilket kräver den balans som skall betalas i sin helhet varje månad. Däremot kan kreditkort innehavare “kretsa” sin balans med en extra ränta tas ut på det. De flesta kreditkort följer ISO 7810 standarden och har samma form och storlek.

Kreditkort överföring är ett rättvist sätt att hantera sin skuld kreditkort. Överföringen av balansen av ett kreditkort till ett annat bidrar ofta med ‘Teaser priser “eller de inledande kurser som generellt erbjuds av stora kreditkortsföretag ett par gånger om året. Vanligtvis, när teaser priser senaste för antingen tre eller sex månader kortet tas emot. En ränta tas ut beroende på erbjudandet finns på kortet (som kan variera från 0% till upp till 9%). Det lindrar kortinnehavaren för en väsentlig del av skulden i fall han / hon överför balansen från en högre ränta till en lägre.

Några framträdande punkter som bör hållas i åtanke för en lyckad kreditkort balans överföring är följande:

Ett. Timely överföring av balans kreditkort. Det bör inte överlappa den period som det kan leda till räntekostnader tas ut på kortinnehavaren.

2. Tillgänglighet av noll kreditkort överföring av pengar i tid.

Tre. Gör dig medveten om erbjudandet finns på kreditkortet. Läs tryckningar på promo arket att mäta sin process.

4. Överför alla kreditkort saldon till normal ränta kort som kundkort kan ha högre april räntan.

Fem. Vara väl informerade om jämförelsen mellan de två korten mot sina räntor och deras trovärdighet. En finansiell mäklare kan hjälpa besluta om valet av en bra och räntefritt kreditkort, eller en långivare som erbjuder noll inledande balans priser.

6. Var medveten om utgångsdatum för noll balans kreditkort så att det åter kan begäras i god tid.

7. Så fort man får nytt kreditkort, ringa ett samtal till långivaren att improvisera din plan för överföring av pengar från den föregående.

8. Inte välja erbjudanden eller privilegier som inte kan vara av mycket omedelbar användning (vilja försäkringar etc.)

9. När överföringen av saldot från föregående kreditkort till det nya kontot är klar, stänger tidigare kontot och förstöra kortet.

10. Eftersom det nya kontot har nu noll inledande kurs, skulle man behöva en miniminivå för att betala tillbaka varje månad under den angivna perioden.

Säkerställa alla dessa grundsatser kan bidra till en framgångsrik överföring av ditt kreditkort saldo. Dock är det bästa sättet att bevara sin inflöde att undvika överstiger utgifterna med avseende på vad du tjänar.