personliga kreditupplysningar hur man får dem gratis

Din personliga kredit rapport berättar långivare allt de behöver veta för att hjälpa dem att besluta om att låna ut pengar eller bevilja kredit till dig. Vet du vad som finns på din personliga kredit rapport?

Är du säker på att din personliga kredit rapport är korrekt? Dessa och andra frågor måste besvaras innan du ansöker om kredit eller ta lån. Utan den informationen till hands, kan du få betala för mycket för din bil lån, hypotekslån, kreditkort, och mer.

Värre, du kan få avvisas helt och hållet och utan goda skäl. Idag kan du få din personliga kredit rapport utan kostnad och jag kommer att visa dig hur man gör just det.

Den amerikanska Free Credit Report Act har visat sig vara en riktig välsignelse för konsumenterna. Den amerikanska Federal Trade Commission, som är den myndighet i uppgift att hjälpa konsumenterna, har fastställts genom denna handling som du kan få kopior av din personliga kredit rapport utan kostnad. Genom de tre stora kreditupplysningsföretag byråer – Experian, Equifax, och Trans unionen – har du rätt att få en kopia av er personliga kreditupplysning årligen från varje byrå.

Dessa tre kontoren har “alla varor” på dig så att säga. Om du var sen med en bil betalning och att informationen har överlämnats till kreditbyråer, blir det en del av din personliga kreditupplysning. Samtidigt, om någon med ett namn som liknar din gick i konkurs, kan den informationen felaktigt sättas i din rapport.

Tyvärr kan du inte hitta den här informationen ut förrän du ansöker om kredit. Visst, kan du rätta till problemet, men det kan ta veckor att lösa och skjuta dig från att få ett lån. Det kan vara ett verkligt problem om du behöver kredit nu!

Konsument vakthundar manar alla att få kopior av sina personliga kreditupplysningar årligen. Vissa tyder på att konsumenterna utrymme sina rapporter ut till någonsin fyra månader från de tre olika myndigheter.

Till exempel, i januari du skulle beställa en från Experian, i maj Equifax, och i september från Trans unionen. Kom i januari påföljande år, skulle du beställa en rapport från Experian och börja om processen igen.

Du måste verkligen se alla tre kreditupplysningar eftersom de inte är likformig. En byrå kan ha en bit av information om dig, medan en annan något annat. Dina mål är att se till att alla uppgifter i din personliga kredit rapport är korrekt. Om inte, då måste du vidta åtgärder för att ändra varje fel.

Förutom din personliga kreditupplysning, rekommenderas det att då och då får du också din FICO poäng. Din FICO poäng är “klass” som kreditgivare använder för att avgöra exakt vad din låneräntan kommer att vara.

Din FICO poäng är inte gratis, men endast en nominell avgift på ca $ 5 till $ 7 debiteras om du väljer att beställa den.

Är du redo att ta reda på mer om att beställa din personliga kreditupplysningar? Om så är fallet, gå till FTC webbplats för mer information: http://www.ftc.gov/bcp/conline/pubs/credit/freereports.htm. Klicka på lämplig länk för att gå till rätt plats och beställa en kopia av din personliga kredit rapport idag!

För att få ett kompletterande steg-för-steg lätt att följa video kredit reparation och bruksanvisning som visar dig hur du ökar din kredit värdering med 50 till 100 punkter i 30 dagar, besök:

http://www.mortgage-leads-generator.com/credit.htm

Tveka inte att skriva ut denna artikel så länge som resurs rutan är kvar intakt och alla länkar hyperlänk.