prejudicerande som student genom att använda kreditkort

Kreditkort är något som många människor börjar använda när de är på college. Anledningen till detta är att en hel del av kredit företag riktas mot människor i denna ålder, eftersom de vet att de kan tjäna pengar på dem.

Många människor tror att skulden kortföretag är ute bara för att ge dem en tjänst, men du kan inte bortse från det faktum att de är ett företag, och de vet att genom studenterna det alltid kommer att finnas affärer, och därför kommer de att fortsätta att erbjuda kort med eleverna.

Använd college år att skapa ett prejudikat

Många elever får denna plast pengar och de tycker att det är en licens att bli galen, för att köpa de saker som de vill och behöver utan att oroa dig för hur de kommer att ha råd med det. Detta är ett mycket vanligt misstag och studenter i alla åldrar gör dessa misstag.

Det kan vara svårt att undvika frestelsen att köpa en helt ny garderob eller dessa awesome konsertbiljetter, men det är inte vad denna kredit är för eller hur det ska användas.

Du bör skapa ett prejudikat när du är i college. När du gör detta kommer du att finna att du faktiskt kommer att ha mera poäng vid slutet av din college år sedan när du började. Det kommer att vara efter college när du upptäcker att du faktiskt kan behöva förlita sig på kredit mer än någonsin, så det är viktigt att bygga upp din kredit upp under denna tid.

Du vet aldrig vad dina behov kan vara på vägen, så att skapa ett system för ansvarsfull användning av kredit i college är något som du inte kan ignorera. Felaktig användning av din skuld kort kommer att följa dig hela livet, så gör smarta val från början!

Detta är inte att säga att du inte ska ha skuld-kort när du är i college. Egentligen kanske du behöver dem för vissa saker såsom undervisning, böcker och skolmaterial. Du kan också behöva förlita sig på kort för saker såsom gas och nödvändiga kläder och personliga saker.

Tumregeln som du alltid bör följa är att du bara ska köpa de saker som du vet att du kommer att kunna betala av på tid. Om du vet att du inte kommer att ha en chans att betala av skulden än vad du inte bör göra köpet.

När du ställer in detta prejudikat tidigt du kan samla en mycket mindre skuld genom skolan och du kan också få ut av skolan med ett kreditbetyg som du kommer att kunna förlita sig på senare. Även om det kan vara svårt att ignorera alla frestelser att spendera pengar som du inte har, måste du prova.

Sättet du använder ditt kort under college är en indikation på det sätt som du kommer att hantera din plast pengar hela livet. Får ett par kort, men använder dem klokt. Om du tycker att frestelsen är för mycket, bli av med korten om du absolut inte behöver dem!