rengöra din kredit rapport – du kan enkelt höja kredit värdering 100 poäng eller mer

Att ha en hög kredit värdering är avgörande när du försöker att få ett nytt lån för en bil eller kanske ett hus. De flesta långivare kommer att titta på din kredit värdering för att avgöra om du är värdig att godkänna ett lån för. Din kredit rapport kommer att visa om du har varit sent på betalningar till alla lån du har eller och kreditkort. Din rapport kommer också att visa var du för närvarande bor och där du har levt i det förflutna. Det är viktigt att ha poäng ahigh kredit, men du vill också se till att din information på din kredit rapport är korrekt.

När en långivare kontrollerar din kredit rapport som de oftast kommer att få det formulär de tre viktigaste organen, Equifax, Experian och Transunion. Det är viktigt att du får din rapport från dem minst en gång om året så att du kan kontrollera att allt är korrekt. Det fina är att du har rätt till en freecredit rapport varje år sammankalla varje byrå så det gör det lätt att hålla reda på.

Om du upptäcker att det finns vissa saker på din kredit rapport som du inte håller med så kan du lämna in ett klagomål med kreditvärderingsinstituten och de sedan måste kontrollera uppgifterna i fråga. De kommer att kontakta den person som anmälde den information och de enligt lag har 30 dagar på sig att svara. Om de inte svarar då objektet måste tas bort från din rapport.

Kom ihåg att när du övervakar din kredit rapport som du alltid vara säker på att den är korrekt.