säkra ett kreditkort när du har dålig kredit

Med dåliga krediter kan göra att få ett kreditkort svårt, men situationen är inte omöjligt. Om du behöver eller vill ha ett kreditkort men är orolig att din dålig kredit historia kommer att stoppa dig, då du kanske behöver du några råd om hur du får ett kreditkort även med dålig kredit. Om du följer dessa steg kommer du att ha en mycket bättre chans att få ett kreditkort:

Detaljhandel kundkort

Om du har dålig kredit då det bästa stället att börja ansöka om kreditkort är små butiker. Dessa företag är mer benägna att ge dig en chans, men deras pris är oftast mycket högre och din kreditgräns kommer att vara låg. Om din ansökan godkänns, sedan köpa något litet varje månad och sedan betala av räkningen. Detta kommer att visa andra kreditkortsföretag att du kan hantera kredit och betala dina räkningar.

Gå till din bank

Efter att du har haft en butik kort under en tid, kan du ansöka om ett kort på din bank. Om du har varit med din bank en lång tid och du har utvecklats väl med dem, då de skulle kunna hjälpa dig.

Säkra kort

Om du inte kan få en bank eller butik kort, sedan försöka få ett säkert kort. Detta innebär att sätta ner en deposition som innehas av långivaren medan du använder kortet. Denna säkerhet tar bort en del av risken för långivaren och du är mycket mer benägna att bli godkänd för denna typ av kort. Om du betalar dina räkningar så småningom kan du uppgradera till ett vanligt osäkert kort.

medpåskrivande

Om du fortfarande har problem, sedan få en vän eller familjemedlem med god kredit att co-tecken för kortet med dig, eftersom deras kredit räknas ansökan. Kom ihåg att om du inte kan betala räkningen de måste, så se till att du kan betala tillbaka allt du spenderar eller du kommer inte bara att skada din kredit, men någon annans också.

Undvik årsavgifter

Även om du är desperat efter ett kort, undvika att få ett kreditkort med en årlig avgift. Det finns massor av kort som inte tar ut avgifter, och även om räntan är högre du kommer att bli bättre. Också hålla sig till välkända korttyper som Visa och MasterCard, som de är allmänt accepterade. Detta kommer att hjälpa dig att göra det mesta av den kredit du har.

Använda ditt kort

När du har ett kort, kom ihåg att du kan använda det till din fördel snarare än att sätta sig i skuld. Bara spendera vad du kan betala tillbaka lätt, och om möjligt betala tillbaka hela saldot varje månad så att du undviker att betala ränta. Om du betalar dina räkningar och sedan din kreditvärdighet kommer att förbättras snabbt och du kan få bättre villkor och en högre kreditgräns.