sju skäl till varför du behöver kredit

Varför är en bank är villig att låna dig pengar när du inte behöver det, men kommer att göra dig tigga om det när du behöver det mest? Tydligt, bankerna vill minimera sin risk. Du är alltid i det bästa läget för att få pengar när du är på en stark grund.

Den bästa lösningen är att se till att du har tillgång till pengar nu, innan du behöver det. Kassa är bra, men det är inte det enda sättet. Att ha en flexibel kredit som du kan använda när du behöver det kan vara lika effektiva.

Här är sju bra skäl för att etablera en pålitlig källa till pengar nu, snarare än när taket rasade in

Ett. Timing är allt. Med risk för att vara överflödig, spika ner en pålitlig källa till kontanter innan du behöver det. Om ett utmärkt tillfälle dyker upp, vill att du ska kunna agera omedelbart. Om det finns en kris, har du inte lyxen att börja leta efter fonder. Hursomhelst, kontant – eller motsvarande – kan göra skillnad. Kort sagt, vänta möjligheter inte. Och du inte kan vänta om det finns en hotande.

2. Fatta beslut från en styrkeposition. Det är möjligt för att göra ett affärsmässigt beslut att veta att du har en bestämd pool av pengar att arbeta med. En solid källa till kontanter ger dig klara målsättningar och en förmåga att agera vet var du står.

Tre. Behåll kontrollen. I affärer, kassaflöde frågor är en allvarlig källa till smärta. Om du måste göra löner eller möta en oväntad utgift, du måste klättra för att “dra framåt” något med en fastsatt dollartecken. Vill du känna mer kontroll om du hade ett lånelöfte kredit som du kan knacka om och när en nödsituation uppstod?

4. Förändrade marknadsvillkor. Under de senaste månaderna har bästa bolåneinstitut stängt sina dörrar eller kraftigt skära ned program för bostadsköpare. Forclosures är höga. Dagens tuffa bostadsmarknaden och inteckning situation är att ha en inverkan på näringslivet i allmänhet. Oprioriterade kredit är nästan omöjligt att hitta. Om du kan hitta en kredit, gör det idag.

Fem. Convenience. Vad kan vara mer praktiskt än att ha ett lånelöfte kredit tillgängliga som du kan använda med lätthet att skriva en check? Du vill verkligen inte att hoppa igenom en massa bågar varje gång du behöver använda pengarna. För de flesta människor, användarvänlighet, minimalt krångel och tydliga steg-för-steg-processer är värt investeringen. När allt är sagt och gjort, hur mycket är din tid och lycka värd? Hitta en kredit som är lätt att få och lätt att använda.

6. Skilja dina personliga tillgångar från ditt företag. Många entreprenörer och småföretagare faller i fällan att använda sina egna pengar och kredit att bygga upp sin verksamhet. Detta kan få allvarliga konsekvenser för företagets ägare. Överväga konsekvenserna. Ett företag ägarens personliga tillgångar och krediter kan ätas upp snabbt om han eller hon fungerar som bank. Dessutom, kan personlig skuld slå igen din skuld till inkomst nyckeltal, vilket skulle kunna begränsa dig om du ville köpa den nya drömhem. Skapa en kredit för ditt företag, i stället.

7. Använda andras pengar. Leverage är namnet på spelet. Medan du måste överväga kostnaden av pengar, kan den hävstångseffekt du vinna genom att kunna använda OPM göra skillnad i att skapa välstånd och positionera ditt företag för framgång. En kredit för småföretagare kan finansiera tillväxt, ge nystartade fonder, och ersätta personlig out-of-pocket kontanter och kreditkort som används för att finansiera kostnader i näringsverksamhet.