sju snabba kredit reparation lösningar

kredit reparation hyper-enhet

Kredit reparation kan ta tid, eller inte. Det finns många situationer där du kan få fantastiska resultat mycket snabbt. Din kredit värderingar kan ha en djupgående inverkan på ditt liv, och varje räknas poäng. Här är sju kraftfulla power-packed kredit reparation lösningar som du kan sätta att använda direkt. Är du redo? Låt oss gå!

få din roterande saldon ner

Fair Isaac Corp, hjärnan bakom de kredit poängen som används av nästan alla långivare, har greja med formeln de använder för att beräkna dina poäng. Den senaste tidens ytterligare tonvikt de har lagt på roterande saldon har tagit många människor med överraskning. Lyssnar du? En maxade ut kort kan nu kosta dig så mycket som 150 poäng. Ouch!

Nåväl, det finns några goda kredit reparation nyheter här också, betala dina darn saldon ner och titta på dina poäng raket uppåt. Vill du veta hur långt för att betala dina kort ner? Under fyrtio procent är bra, under tjugo procent är det bästa. Om pengarna tryter kan du även överväga att låna från vänner och familj för att göra detta. Om du behöver dina poäng för en inteckning eller billån du kan leva med att räntan under många år framöver.

utmana osäkert samlingar

Har du samlingar? Är du redo för en liten kredit reparation magi? Samlare är mycket olika från fordringsägare. Samlare köper och säljer samling konton. När en samlare köper ett konto kan de rapportera det till kreditbyråer. När de säljer ett konto de ska ta bort samlingen från din kredit helt. Tyvärr finns det inget incitament för dem att upphöra med rapporteringen, så du behöver för att utmana dessa poster. Om solfångaren inte längre äger kontot kommer du att se det försvinna från din kredit rapport. Det är kredit reparation magi.

förhandla för radering

Det finns en guldkant på den lågkonjunktur som vi nu kämpar igenom. Samlare är så hungrig som alla andra. Om en samlare kontaktar dig för betalning på en legitim skuld du kanske upptäcker att de är villiga att förhandla. Ditt saldo är inte det enda som du kan förhandla. Samlare har förmågan att dra tillbaka hela kontot från din kredit rapport. Det kan vara en lättnad att få en gammal skuld lönat sig, men när det gäller kredit reparation är det bättre att ha någon samling konto på din rapport än en betald samling.

öka din kredit gränser

Finanskrisen har orsakat kreditkort emittenter att skärpa sina riktlinjer. Lite kredit fläckar kan nu utlösa over-the-top svar från kreditkortsföretag. American Express har varit på en kampanj för att minska kreditlimiter på korthållare för nästan någon anledning. Så denna taktik inte fungerar, men det är värt ett försök eftersom det fortfarande finns några vänliga borgenärer ute. Ring ditt kreditkortsföretag och be dem att höja din gräns. Resultatet blir detsamma som om du hade betalat din balans ned. För kostnaden för ett telefonsamtal du kan öka dina poäng, och kanske en hel del!

ringa mamma och bli en behörig användare

En annan liten twist som Fair Isaac Corp lagt till sin senaste version av sin kredit värdering formel är att blockera förmån för köpta auktoriserade användarkonton. Tills nyligen du kan köpa behörig användare status från grå-marknaden mäklare och se din poäng hoppa rätt upp. Fair Isaac fångades på och sätta stopp för denna osäkert kredit reparation praktiken. Men deras filter tillåter fortfarande full nytta för legitima behöriga användare. Så ringa mamma och har henne lägger du till en av hennes perfekta kreditkort för en trevlig kredit reparation boost.

undvika kundkort

Kundkort, och mer generellt, konsumentkrediter (t.ex. möbelaffär konton) är värdelös för att bygga din kredit, och kommer sannolikt att sätta en stor buckla i din poäng. Så om du är shopping och erbjuds ett nytt konto i utbyte mot en rabatt, tänka två gånger. Spara pengar är en vacker sak! Men om du behöver dina kredit-poäng inom den närmaste framtiden för alla större inköp undvika dessa konton som pesten. Hur illa är det? Du riskerar att förlora hundra poäng. Det är kredit reparation självmord.

kallar kredit reparation pro

Om du verkligen vill sätta lite muskler bakom din kredit reparation ansträngning, ringa en kredit reparation professionella. De kommer korrekturläsa dina kreditupplysningar, identifiera allt som bör göras och försäkra att du inte missar någonting. När det gäller kredit reparation varje liten bit räknas. Lycka till!

copyright 2008 James W. kemish. allt innehåll. alla rättigheter reserverade.