“Skapa goda credit_”

Vill lägre räntor och fantastiska erbjudanden kredit?

Med god kredit vanor som skapar en god kreditvärdighet kommer att låta detta ske. Etablera en god kreditvärdighet är viktigt att din kredit och kreditgivare. Att köpa en bil eller ett hem, och även försäkring, är baserad på din kredit prestanda. Ytterst är din kreditvärdighet hur de bestämmer sig för att ge god kredit erbjudanden.

En dålig historia av kredit vanor kommer definitivt att ha dig riktad som en kreditrisk och som kommer att återspeglas på din kredit rapport. Saker som sena betalningar, samlingar och konkurs har alla givetvis en negativ effekt på din historia. Därför, upprättande god kredit och god kredit vanor kommer definitivt att förbättra din personliga kredit. Potentiella långivare kommer att börja erbjuda dig bättre erbjudanden om kreditkort erbjudanden och lägre räntor.

Här är några tips för att skapa en god kredit:

1) Betala alla dina skulder i tid. Hur du betala dina skulder kommer att avgöra vilken typ av kredit din långivare kommer att ge dig.

2) Använd bara två till fyra kreditkort. Använda för många kort har en negativ inverkan och att använda för få kreditkort Visa att du kanske fortfarande inte är etablerade. (Jag vet, go figure?)

3) Alltid betala åtminstone den lägsta på ditt kreditkort, och om du gör det, inser hur lång tid det kommer att ta att betala av och hur mycket ränta du ska betala.

4) Få en kopia av din kredit historia rapport årligen, att se alla fakta och uttalanden är korrekta och sanna. Regelbundet se över alla de tre större rapporter kreditupplysningsföretag från TransUnion, Experian och Equifax.

Jag predikar alltid detta eftersom dessa tips kan hjälpa dig oerhört. Om du har några fel i din kredit rapport, har reparera dem det omedelbart. Stulna identiteter är stort just nu, så om du märker något som inte ser bra ut, det vill säga ett konto noterat att du aldrig öppnat, begära att få en varning om bedrägerier placeras på ditt konto direkt för att skydda dig och din kredit. En miljon människor om året har fallit offer för detta brott varje år och det fortsätter att vara ett problem över hela världen.

Skapa god kredit börjar med att göra dina betalningar i tid en vana. Om du gör det till en vana, jag lovar att du kommer att dra nytta av detta för resten av ditt liv!