Skottland under trycket från nya finansiell stress

Med alla de senaste rubrikerna om Grekland euron katastrofen fick sämre och även en double dip kreditkrisen ordentligt på gång, är det fruktade att vi kanske inte kan hitta ut ur röran så snabbt. Med nyval i Grekland resulterar i euron och aktier och andelar för att falla, är fransk ledare Francois Hollande har ett kritiskt möte med Tysklands Angela Markel att gå över mer bailout strategier och vilken effekt kritan är säkerligen kommer att visa i flera andra europeiska länder runt om i världen.

Detta har fått en riktigt ogynnsam effekt på skottar i enlighet med första minister Alex Salmond som uppger skottar är närvarande vid tipping point med ytterligare individer tar ut SMSlån i ett försök att gå ihop. Tusentals personer har tagit ut dessa kort sikt, hög ränta för att hålla koll på finansiella skulder. Med ränta på ca 3600%, är det inte länge precis innan många skottar rasar in i hålet och att inte kunna börja betala tillbaka.

Massor av har att göra samtal till CCCS eller depositionsavtal Skottland för att försöka lindra betalningar på oprioriterade finansiering. Det har varit några goda nyheter tillsammans med Royal Bank of Scotland säger att de har betalat tillbaka sina lån till den skotska regeringen. Detta måste helt frigöra några finanser för utlåning, vare sig företag eller personliga. Det är klart att Storbritannien kräver utlåning att börja i för att människor att spendera.

Rätta nu dock, 75 skottar är för tillfället görs insolvent varje dag, och ekonomisk ruin är ganska säker som spirling kostnader för boende kan inte bli nådda med minskade löner och utgifter. En undersökning som genomfördes under år 2011, ligger 3 skotska områden i toppen på den brittiska personlig konkurs tabellen. Med stigande skulder, kommer detta inte att få någon bättre omedelbart.

Igår, har miljontals pounds torkas Storbritanniens största företag som aktieinvesterare i eurozonen fick ut lämnar de 17 länderna inom randen av förödelse. Många ekonomer har sagt att Grekland lämnar eurozonen troligtvis skulle slå Storbritannien liknar en jordbävning som leder till, eller i närheten också och fullständig härdsmälta i din ekonomi. Det konservativa partiet har sagt att sådana problem kan ta bara månader att få fäste och allt måste göras för att säkerställa England, Skottland, Wales och Irland är säkra från exempelvis förödande misslyckande.

Många av er skulle ha märkt att erhålla detta lån eller amorteringar är fortfarande nästan omöjligt eftersom finansieringen avgifter dyk medan många av oss väntar på nyheterna. First Minister Alex Salmon säger Scotlands folkomröstning kommer sannolikt att hållas utanför tills eurofrågor är fasta och vi är inte mer så osäker om framtiden. Det är verkligen också riktigt, att även om de frågor med Grekland få sorteras, med räntor särskilda stiga inne i framtiden, många män och kvinnor som är på just nu håller på kan komma över på egen hand kämpar för att uppfylla kraven av långivaren.

Analytiker har demostrated som före lågkonjunkturen, de flesta låg till medelinkomstländer familjer åberopat upplåning för att finansiera sina utgifter habbits. Fonderna sattes aldrig till utmärkt användning, som att öka eller förbättra husen, men i stället användes för att få fantastiska bara inte upp i värde. Bilar och teknik skulle vara goda exempel.

Direkt efter alla nyheter erbjudanden denna vecka, är det verkligen en enkel lösning för dagens människor att börja hantera sina skulder utnyttjar lagstiftningen inom ett depositionsavtal Skottland. Den skotska regeringen instämmer i detta och det driver för att stärka det ekonomiska klimatet genom att ge människor idag mer köpkraft samtidigt försöker hantera priser.