småföretag kreditkort ansökan – 5 saker du behöver veta

Att få ett kreditkort för ditt företag kan vara det bästa du kan göra för din ekonomiavdelning. Det finns många saker, både bra och dåliga, som du bör veta om småföretag kredit innan du fyller i ett litet företag kreditkort ansökan. Till exempel kommer du att kunna hävda mer kontroll över dina anställdas utgifter och dina bokföringen genom att öppna ett kreditkonto för er verksamhet. Å andra sidan, i vissa fall, kan din personliga kredit påverkas av dina små vanor företagens utgifter. Syftet med denna artikel är att undersöka fem saker du bör tänka på innan du fyller i ett litet företag kreditkort ansökan.

personliga kredit anses

Om ditt företag är helt ny, kommer krediten företag använder din personliga kredit som den avgörande faktorn huruvida ditt företag får ett kreditkort eller inte. Om din personliga kredit är inte så bra, eller om du inte vill ha extra kreditkontroller på din personliga kredit historia, kan detta vara ett hinder för att få småföretag kreditkort.

regler mot att använda personliga kredit för företag

Noggrant titta över villkoren för våra personliga kreditkort och du bör se det anges någonstans att inget företag avgifter kan vara avgifter av dem. Credit företag vill inte att du ska blanda personliga avgifter och affärer tillsammans på personliga kort. Att inrätta en professionell och juridisk verksamhet, behöver du ett företag kreditkort för affärsresenärer avgifter.

kontroll över anställd utgifterna

Småföretag kreditkort tillämpningar har en plats där du kan begära ytterligare kort för anställda med förinställda gränser. Med de begränsningar som på plats kan du låta dina anställda att använda kreditkort utan att behöva oroa dem gå överbord.

få incitament för ditt företag

Precis som med personliga kreditkort, småföretag kreditkort erbjuder belöningar eller incitament, för att göra inköp med sitt kort. Incitament allt från rabatter pengar tillbaka för att resa miles till rabatter för hyrbilar och hotellrum. Eftersom företagen anses mycket värdefulla kunder till kreditkortsföretag, de incitamentsprogram för företag kreditkort är oftast bättre än de som erbjuds till privatpersoner.

ger praktiska månadsrapporter

Majoriteten av småföretag kreditkort kommer med bekväma månatliga redovisning som gör det lättare att spåra inköp och konton uppdateringar. Den bokföring avdelningen kommer att älska dig för att få ett företag kreditkort för företaget!