spara mer med bankkort imperium och autogiro bearbetning.

Ett betalkort är en bank utfärdat kort som låter sina användare att få tillgång till medel på sitt konto för att betala för varor eller tjänster. Ett betalkort fungerar som ett kreditkort, och förknippas ofta med ett kreditkort varumärke som VISA eller MasterCard, med den skillnaden att medel omedelbart dras från kortinnehavare kontroll eller sparkonton när ett köp görs.

Bankkort Empire Processing är ett enkelt sätt att dra en betalning direkt från en kund, AOS bankkonto. Den använder förutsättningen för ett papper check men tar det till nästa nivå med elektronisk överföring. Med Bankkort imperiet, är behovet av att skriva papper kontroller helt elimineras. Kunden ger dig helt enkelt lov att ta pengar direkt ur hans kontroll eller sparkonto och överföra dem till din.

Betalkort bearbetning används normalt för automatisk återkommande fakturering av regelbundna transaktioner, såsom en månadshyra betalning, så att skriftligt tillstånd att överföra medel behövs bara en gång och kunderna behöver inte längre skriva kontroller varje månad. Men, kan den också användas med en Online Payment Gateway för att aktivera dina kunder att köpa dina produkter eller betala sina räkningar direkt från en kontroll eller sparkonto istället för med ett kreditkort eller betalkort.

Betalkortstransaktioner och betalkort bearbetning är i sin kärna detsamma, Äîeach tillåter en överföring av pengar direkt från kortinnehavarens, AOS hänsyn till handlaren, AOS-konto. Och, från konsumenten, aos synvinkel är de exakt samma.

Från handlaren, aos synpunkt men de är mycket olika. De transaktioner hanteras via olika nätverk, och betalningshantering avgifterna skiljer sig markant.

Bankkort Empire transaktioner hanteras via samma nätverk som kreditkortstransaktioner och medel deponeras, minus en provision till ett konto. Diskonteringsräntan för debet-kortköp är normalt lägre än för kreditkort inköp, men det finns vissa handelsfartyg processorer som inte klarar denna rabatt till sina kunder. Vanligtvis kommer 2-3% av transaktionen plus en 30 cent utredning avgiften dras från ett betal-kortbetalningar och balansen kommer att sättas in på handelsfartyg, AOS-konto.

Bankkort Empire använder automatiserat clearinghus (ACH) nätverk för att flytta pengar från ett bankkonto till ett annat. Således kan du använda ditt vanliga affärer lönekonto för betalkort bearbetning.

Acceptera Bankkort Empire Processing istället för debet-korttransaktioner kan ge betydande besparingar för de flesta transaktioner, med tumregeln att ju större transaktionen belopp desto mer handlaren sparar.