spara mer med kontanter rabatten kreditkort

En kontanter rabatten kreditkort har en unik funktion som skiljer sig från vanliga kreditkort. Den returnerar en procentsats av det totala belopp som påförts till kreditkort tillbaka till kortet ägare. Rabatten kan ges på en månad eller år. Rabatten procentsats varierar vanligtvis från noll till två procents men kan gå så högt som fem procenten för vissa kreditkort.

Intressant, är kontanter rabatten sällan i form av kalla hårda kontanter. Inte heller skicka kreditkortsföretag kontroller till kortinnehavare. Istället verkar rabatten som en kredit post i den månatliga eller årliga kontoutdrag, vilket effektivt minska din befintliga utestående saldo.

Som ett exempel, om du debiteras $ 5000 till ditt kreditkort som erbjuder en 1% rabatt, kommer du att ha 50 $ krediteras ditt kreditkort balans. Du är skyldig nu kreditkortsföretag $ 4950 istället för $ 5000. Detta är dock en idealisk situation. Det är möjligt att du inte kommer att få den angivna rabatten fullt ut pga någon avgift eller villkor fastställs av kreditkortsföretag.

Förutom kontanter rabatten, kan kortinnehavare samlar också belöningspoäng som ger dem möjlighet att lösa in andra belöningar såsom gratis flygbiljett, rabatter på gas station och restauranger, presentkort och andra märken merchandises namn. Andra extra förmåner kan innefatta noll dollar garantier bedrägeri ansvar och inga årsavgifter.

Många etablerade banker som Bank of America och Chase erbjuder kontantkort rabatten kreditkort. Du kan besöka de lokala kontoren i dessa banker för att skicka in din ansökan. Många av dessa kort erbjuder kommer utan årsavgift och en noll procent ränta för de första 6 eller 12 månader.

Ett enklare sätt är att ansöka om det på nätet genom att besöka några kataloger kreditkort på Internet. Detta gör att du inte behöver gå med i någon kö eller slösa tid att resa till bankerna. Du kan bläddra och jämföra olika kontantkort rabatten kreditkort i din bekväma stol. När du är klar, helt enkelt fylla upp en ansökningsblankett på nätet och skicka in det med ett musklick. Av säkerhets skäl bör ansökan online aldrig göras på offentliga platser som ett Internet-café.

Om du ofta använder ett kreditkort för de flesta av dina inköp, överväga att byta till en som erbjuder kontanter rabatten. Under en lång tid, kan de rabatter som du får vara ganska betydande.